2777
2789
عنوان

امروز صحنه ی جالبی دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 43 پست
بیشتر ناراحت کننده بود تا جالب... هیچ انسانی نباید به اون روز بیفته که روزیشو از توی آشغالا پیدا کن ...

سعی کنید همیشه قشنگیارو هم ببینید عزیزم ...من اینکه با اون وضعیت بازهم مثل ما خدارو فراموش نکرده بود دوسداشتم..خیلی از ما وضعش بهتره بی شک 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی تو رفاهی و همه چی داری،یادخدا بودن هنر نیس،اینکه بااون وضعیت،بازم تکلیفشو انجام داده،واقعا ایول داره  

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
سعی کنید همیشه قشنگیارو هم ببینید عزیزم ...من اینکه با اون وضعیت بازهم مثل ما خدارو فراموش نکرده بود ...

دقبقا 

چقدر ثروتمنده اون شخص در آخرت

خوش به سعادتش ❤

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
سعی کنید همیشه قشنگیارو هم ببینید عزیزم ...من اینکه با اون وضعیت بازهم مثل ما خدارو فراموش نکرده بود ...

متاسفانه من قشنگی تو این وضعیت نمیبینم...

فکر نمیکنم خودشم نظرش این باشه که وضعش از بقیه بهتره...

شکم گرسنه اول از همه دین و ایمون رو از دست میده...

بعد هم صرف نماز خوندن چیزیو نشون‌نمیده....

اگر توی مددکاریها برید متوجه میشید آدم هایی تا این‌حد فقیر تا چه حد توی فساد و فحشا دست و پا میزنن هر چند در ظاهر نماز بخونن یا روزه بگیرن و...معمولا زندگیهای پر از بزهکاری و ناهنجاری دارن.

....Ever since I lost hope, I live much more happier
بیشتر ناراحت کننده بود تا جالب... هیچ انسانی نباید به اون روز بیفته که روزیشو از توی آشغالا پیدا کن ...

همینکه ادعا نداره و بخاطر یه لقمه نون، شده گوشه خیابون خدارو شکر می کنه و وظایف بندگیش رو انجام  میده  یعنی انسان والایی هست و نیازی به دلسوزی امثال من و شما نداره، اتفاقو ایپ ادم ها انقدر عزت نفس دارن که اگر بریم بهشون بگیم وایی چه شرایط سختی جمله‌هایی میگن که از خودمون بخاطر حرفمون شرمنده میشیم.

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

دنیا و زرق و.برقش در نظر این جور آدمها بی ارزشه...اینا چیزهای قیمتی تری دارن در زندگی

ای بابا،اینهمه حس خوب تو حرفای استارتر بود،بازم یه عده معلم اخلاق پیدامیشن که بدترین و منفی ترین نکته ی متنو دربیارن  

نکشیمون فیلسوف# نکشیمون متاسف#   

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

منم امروز یه صحنه دیدم خیلی ناراحت شدم 

یه خانمی با تیپ معمولی ( این که میگم معمولی یعنی به فقیرا  خیلی شباهت نداشت) طفلک داشت اشغالای بازیافتی رو از تو کوچه ها جمع میکرد 

خیلی واسش ناراحت شدم😔

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

این ناراحت کننده است که برای یه لقمه نون حلال کار ضایعاتی بکنه ولی قشنگ این جاست که در عین فقر شکر گذار خداست ولی یکی مثل بنده حقیر با شرایط بهتر حس و حال شاکر بودن اون رو ندارم این زاویه دید قابل تحسینه 

همینکه ادعا نداره و بخاطر یه لقمه نون، شده گوشه خیابون خدارو شکر می کنه و وظایف بندگیش رو انجام &nbs ...

حرف های شما قشنگ و پر از شعار هست...

من به واسطه شغلم با این آدم ها برخورد داشتم و میدونم چه زندگی های فاجعه بار و پر از آسیب و بدبختی دارن...

لطفا شعار ندید صرف نماز خوندن چیزیو نشون نمیده...

فردی رو میشناختم که از شدت فقر بچه های کوچیکش رو فروخته بود به این و اون و البته نمازش هم ترک نمیشد!

#سحطی_نگرنباشیم

....Ever since I lost hope, I live much more happier

منم صبح خیلی زود میرم دانشگاه یه راننده مینی بوسیه توی یه میدون هرروز صبح نماز میخونه

یعنی تو اون خلوتی از کنارش رد میشم دلم قرص میشه

کسی که خودش را به خواب زده را به هیچ عنوان نمیتوان بیدار کرد
حرف های شما قشنگ و پر از شعار هست... من به واسطه شغلم با این آدم ها برخورد داشتم و میدونم چه زندگی ...

ما راجع به آدم هایی حرف نمیزنیم که مثل کلاغ فقط به زمین نوک میزنن و نماز میخونن راجع به کسایی میگیم که با وجود فقر هم نماز میخونن و هم خدا شناسن و هم انسان حالا میخواد شغلش ضایعاتی باشه یا پزشک مهم شخصیته    

حرف های شما قشنگ و پر از شعار هست... من به واسطه شغلم با این آدم ها برخورد داشتم و میدونم چه زندگی ...

سطحی_نگر_نباشیم#  

ادم‌هارو صرف اینکه دونفر اینجورین باقی رو با همین چوب نزنیم.

ادم هارو قضاوت نکنیم.

به هر فقیری نگیم بزهکار

گناهکار 

دزد

صرف اینکه فقیرن بهشون برچسب نزنیم 

قضاوتشون نکنیم

چه خوب میشد این هارو هم یاد بگیرید

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))