2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم کنکور زبانیم رشتم تجربی... منبعم مبتکران اناری... رتبه رو نمیدونم کدوم شهری؟

شهرستان.کاشان.شماچی؟فقط همین اناری؟من میخواستم تجربی کنکور بدم ولی دیگه حوصلم ب خوندن نمیکشه...گفتم زبان بدم...

درسای عمومی دبیرستان (دینی، زبان عمومی، عربی عمومی، ادبیات عمومی)  تخصصیش منبع نداره  رت ...

شما کنکور زبان دادی؟

عمومیا رو ک میدونم قبلا کنکور زبان دادم.چندسال پیش سه سال پیش...میخوام بدونم تخصصیاشو چی باید بخونم؟؟گرامراش فرق میکنه بااینایی ک خوندیم یا نه

شما کنکور زبان دادی؟ عمومیا رو ک میدونم قبلا کنکور زبان دادم.چندسال پیش سه سال پیش...میخوام بدونم ت ...

من دوبار دادم. 

اره کلن سطحش و گرامر اش فرق داره با دبیرستان کتابای مختلف بخون کمک میکنه،  با از نرم افزارای توی گوگل استور یا اپل استور کمک بگیر باید زیاد کار کنی

She is everything I ever wanted.... 
قبول شدی یا نه؟ب تظرت خوب هست؟ارزش داره کلا آدم وقتشو بزاره؟

من زبانمو خوب زدم ولی عمومیا سخت بود نیاوردم بستگی داره به خودت کلن ایران که بازار کارش خرابه ولی اگه خوب با شب به درد میخوره

She is everything I ever wanted.... 

من میخام بدم ، grammer in use , new bridging the gap , دوتای شهاب اناری بعلاوه کنکورای سالای پیش ، واسه تخصصی 

عمومیارم عربی و باید عالی بزنی بقیه رو هم معمولی بسه

من نه آنم که به تیغ برگردانم از تو روی،امتحان کن به دوصد زخم‌مرا بسم الله
شهرستان.کاشان.شماچی؟فقط همین اناری؟من میخواستم تجربی کنکور بدم ولی دیگه حوصلم ب خوندن نمیکشه...گفتم ...

من کرج...فعلاآره😄

منم چون متاهلم قبولیم تو تجربی بارقابت شدید۹۸تقریباصفر😑👎

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕