بلاک میکنن بازمیکنن خخخخخ من ک بی محلشون کردم بازکردن منم خطموعوض کردم حالادربدر دنبال شمارمن😂😂
تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی
چون مبخواد لجتو در بیاره .میخواد صدای تورو در بیاره.وگرنه هیچ دلیلی نداره.من جات باشم اصلااااا اصلاااا به روی خودم نمیارم تا تهش بسوزه.اصلا بلاکش نکنیا بزار ببینتت بسوزه
اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
اینکه خوبه من داداشم که ناتنی هست از بابا یکی هستیم تا میاد ت لگرام منو بلاک میکنه وقتی هم میپرسم حاشا میکنه اللهم اشف کل مریض
السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا اللهم عجل لولیک الفرج