2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترشو خیلی دوس دارم اونم دوسم داره ۴ سالشه. امروز اومد پی پی داشت رفت دستشویی منم رفتم شستمس

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
خدایا خواهر شوهرا چرا انقد عوضیین مال منم همش بد بداشت میکنه حتی از شیر اب بخورم میگه پارچمون کثیف ن ...

ناسلامتی اینجا خواهرشوهرم وجود داره ها😐😐😐😐😐😐خداروشکر فحش ناموسی ندادی😒

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

پست# اول# خار# داره؟؟؟؟؟؟# 😠😠😠😠#  

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
دخترشو خیلی دوس دارم اونم دوسم داره ۴ سالشه. امروز اومد پی پی داشت رفت دستشویی منم رفتم شستمس

با خانواده شوهر صمیمی نشوید عزیزانمد

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

از اون تاپیک قطره چکونیا به معنای واقعی هست

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
بعدش مامانش ناراحت شده که ب چه حقی جای خصوصی دخترمو دیدی و ازین حرفا

😱😱😱😱

واي 

عوض تشكرشه؟

عزيزم خودتو انقدر پايين نيار كه بچه خواهرشوهر رو بشوري،اونم اينجوري بگه

مليكا هستم🥰