2777
2789
عنوان

خدایا!!!!!

116 بازدید | 15 پست

خداوندا! دل ما را چه شده است!

خدایا! ما را چه شده است.

همزبانی دل و زبان را فهم نداریم

خودت این همراهی را در این روزهای خوب به انجام برسان

پس چرا به دیگران دیدی دیگر داریم

و دلمان را از غیض آنها پر کرده‌ایم

اگر کل منظور هر کسی است

پس چرا کینه دیگران را در دل می‌پروریم و بر زبان آنها را دعا می‌کنیم

خدایا! پروردگارا ! ای رب رحمان! خودت آنچه را که بزبان می‌آوریم در این دعا در قلبهایمان نیز قرار ده

پروردگارا! ما را آنسان کن که دلمان از هر پلیدی و غیض خالی

و پر از مهر و محبت شود💖☘

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اومدم،،خب دروغاتو رو کن😒

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چی بگم بپرس

چندسالته؟😒

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بزار نگم همین جوری ۱۵ ساله بمونم😂😂😂😂😂

چرا؟ 

مجردی؟

عزیزم شوخی میکردم باهات چون من یکم شلوغ و شیطونم من ۳۳ سالمه و یک دختر ۵ ساله دارم و خواستم بخندی چو ...

😒

از کجا فهمیدی غم دارم؟

باشه بیخیال😃

تو چند سالته

۳۱

مشخصه داری خسته و بیحوصله ای همیشه

عه،،،😌