2821
2789

من نميدونم فقط اومدم بگم ايشالله از علايم بارداريه منتظر بودن سخته واست صلوات فرستادم 😍

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

علائم بارداری زمانی اتقاق می افته ک لانه گزنی انجام شده باشه و چهارده روز از ای یو ای بگذره منم چهارروز پیش ایو ای شدم،درد و تیرکشیدن و اینام همش طبیعیه منم داشتم،ان شاءالله ک به زودی مثبت بشی برام دعاکن ک به زودی باید ازمایش بدم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
علائم بارداری زمانی اتقاق می افته ک لانه گزنی انجام شده باشه و چهارده روز از ای یو ای بگذره منم چهار ...

چهارده روز پیش

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

منم 5شنبه آی یو آی کردم.ماه پیش هم آی یو آی کرده بودم ک نشد.ولی ماه پیش دو روز اول گرفتگی زیر شکم داشتم و از روز دوم درد مثل پریودی هم زیر شکم هم کمر داشتم.ک آخرم قبل موعد آزمایش دقیقا روز عاشورا پریود شدم..ولی این بارتا امروز ک روز سوم آی یو آیمه دردی ندارم بجز سینه هام

به سرنوِشتی اِعتقاد دارم که توش مَنو -طُُ- تا اَبد باهَم باشیم.
مشکلی داشتین که آی یو آی کردین؟

خودم یخورده pco هستم ولی زیاد مشکلی نیست.بیشتر همسرم مشکل داره.هم تعداد هم تحرک.ولی 5شنبه ک آی یو آی کردم آزمایش همسرم تعدادش خوب بود ولی تحرکش تغیری نکرده.اگه اینبار جواب نگرفتم باید وتسه آی وی اف برم.شما چی؟

به سرنوِشتی اِعتقاد دارم که توش مَنو -طُُ- تا اَبد باهَم باشیم.