2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقدر طول کشید؟؟

تا چهار ماهگی درست شده بود الان یازده ماهشه دیگه کاملا گرد شده الان عکس سر بچتو دیدم خیلی معمولی به نظر میرسه که..بچه منو ندیدی همش کلاه سرش میذاشتم😖😖😖

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

تا چهار ماهگی درست شده بود الان یازده ماهشه دیگه کاملا گرد شده الان عکس سر بچتو دیدم خیلی معمولی به ...

تو عکس ایطوره..اخه جلو سرشم مو نداره خعلی تو چشم..هر کی میبینه میگه ببند تا گرد شه..اعصاب نذاشتن دیگه برام

تو عکس ایطوره..اخه جلو سرشم مو نداره خعلی تو چشم..هر کی میبینه میگه ببند تا گرد شه..اعصاب نذاشتن دیگ ...

مهم نیس پسر من هفت روزش بود کچلش کردم هروقت کلاشو درمیاوردم باباش شروع میکرد غر زدن که سرش چقدر دازه اینقدر عصبی میشدم الان عکس از اون موقعش ندارم وگرنه نشونت میدادم خیلی دراز بود الان یه عکس دارم باز سرش یه مقدار دراز بود میفرستم خودش رفته رفته گرد میشه فقط این پهلو به این پهلوش کن یه روز به پشت بخوابه یه روز به پهلو چپ روز بعد به پهلو راست

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

ببین چطوری بود سرش تازه کچلم بود اینجا مثلا یه مقدار درست شده بود اصلا اینقدر سرش زشت بود نمیشد کلاشو دربیارم عکس الانشو میفرستم ببین درست شده دیگه

یه دنیا مرسی خانومی..خیلی خیلی ممنون

فدات عزیزم نگران نباش اصلاهم به حرف بقیه اهمیت نده من تو شرایط شما بودم فقط کاری که گفتم و انجام بده خدا برات نگهش داره😚😚😚