در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
تو جهازبرون من میلگرد رفت پای داداش دوازده سالم..😢😢خیلی بد بود..خدارحم کرد به استخونش نخورده بود ...
چجوری میلگرد رف تو پاش ؟
🦁☀️ 💚🤍❤️ 🖤🥀از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀بزن باران که دین را دام کردند شکار خلق و صید خام کردند بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند
از پل روی جوب رد شدنی چون وسیله دستش بودنتونست تعادلشو حفظ کنه،افتاد تو جوب،پل از میلگرد ساخته شده ب ...
ببای واااای خداروشکر ک بخیر گذشت
ولی ببخشید من نباید میپرسیدم چقد خنگم شرمنده
🦁☀️ 💚🤍❤️ 🖤🥀از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀بزن باران که دین را دام کردند شکار خلق و صید خام کردند بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند