2777
2789
عنوان

یه درددل کوچولو

138 بازدید | 10 پست

من هیچ دوستی ندارم😞چندتا دارما اما یا سال به سال خبری ازشون نیست یا تا وقتی که بهم نیاز دارن هستن بعد تا نیاز بعدی غیب میشن😐همیشه آرزوی یه دوست واقعی رو داشتم.خواهرم ندارم مامانمم اونجوری نیست باهاش صمیمی باشم.بعضی وقتا دارم منفجر میشم و هیچکسو ندارم باهاش حرف بزنم😢یا باهم بریم بیرون دلم باز شه.شوهرم که کلا رو دوستیش نمیشه حساب کرد😒

آدم خیلی کم حرف و خجالتی هم هستم.خیلی ناراحتم.دلم میخواد یه دوست خوب مثل خواهر پیدا کنم چون خودم تو دوستی خیلی صادقانم☹️اما راهشو بلد نیستم 

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیا خودم دوست بشم 

آخی عزیزم😍

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔
با خودم دوس شو😁

ای جان😍

سلام الاهی،عیبی نداره عزیزم اینجامیتونی چندتادوست خوب داشته باشی

واقعا مجازی هم خوبه 

بایداطمینان پیداکنی بعدش عزیزم

چجوری؟! 

بهتر كه با هيچ كس صميمى نيستى اين روزا راز دل و نميشه به هركى گفت... قابل اعتماد نيست

ولى با شوهرت ديگه چرا صميمى نيستى؟ چرا تلاشى نميكنى با شوهرت دوست بشين؟ بد اخلاقه شوهرت؟

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...
بهتر كه با هيچ كس صميمى نيستى اين روزا راز دل و نميشه به هركى گفت... قابل اعتماد نيست ولى با شوهرت ...

آخه هر حرفی رو نمیشه به شوهر گفت.بخوام از ناراحتیام بگم میگه داره آه و ناله میکنه.از مشکلاتم بگم بعدا از همونا سواستفاده میکنه.مردا درک نمیکنن.بعدشم فقط برای این چیزا که نه.یه وقت آدم بیرون میخواد بره مشورت میخواد بکنه کمکی چیزی میخواد خیلی خوبه یه دوست داشته باشه.کاش خواهر داشتم