2777
2789

بنظرتون امکان تغییر در رفتار و اخلاق (در جهت مثبت) و حتی تغییر  ظاهر(بدون تزریق و جراحی) وجود داره و این امکان چند درصده؟

خودتون چه تغییرات خوبی داشتید که عاشقش هستید؟

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون قسمت تغییر ظاهرو نمیفهمم

ینی چی؟

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!

من به صورت خیلی قششششنگ بعد بلوغم رفتارایی ک از خانوادم گرفته بودم ( خشک بودن و اروم بودن و کم حرفی و محافظه کاری ) و تغییر دادم شدم خود واقعی درونم ک دلم میخواس باشم 😍

ظاهرمم به مرور ادم خوشگل تر میشه نیازی نیی 

من خودم یکی ازاین افرادم چه اخلاقی چه ظاهری تو اخلاقم خبلی ازرفتارهارو انجام ندم مثل دروغ و غیبت و این کارای خاله خانباجی تو ظاهرمم خیلیامیگن تغییرکردی نمیدونم چه تغییری

شوهر من تغییرات زیادی توی اخلاق و رفتارش داده. حتی فکر نمیکردم کسی بتونه یک هزارم این میزان خودش رو تغییر بده. البته خودش همیشه میگه تغییر کردن خیلی سخته ولی وقتی نتیجه خوبش رو دیدی با ذوق بیشتری سعی در تغییر  و بهبود اخلاقیاتت داری

من بیشتر اخلاقم

ی دختر بداخلاق لجباز خودخواه زبووووون دراز بودم

اما چندسالیه ک همه رفتارای زشتمو کنار گذاشتم

همسرم تعجب میکنه میگه این همه تغییر؟؟

آخه اون موقع ک بد بودم دوست بودیم 

بعد ک رفت و بعد 3 سال برگشت دید من اون دختر سابق نیستم😂 شوکه شد

الانم میگه

من میتونم دنیامو تغییر بدم...  

و اینکه روی فرهنگم خیلی کار میکنم . مثلا همیشه سعی میکنم از ادمای با فرهنگ چیز یاد بگیرم حتی کوچیک . مث اشغال نریختن . غیبت نکردم . مطالعه کردن . رسیدگی به پوست و مو و ناخون جای ارایش و.. . و این جور چیزا

ابجیم بعد از ازدواجش ظاهرش عوض شد و زیباتر ب چشم همه میومد.در حالیکه هیچ تغییری نکرده بود حتی قبل ازدواجشم اصلاح میکرد و موهاش رنگ بود و ابروهاشو برمیداشت

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  

اره عزیزم. کتاب بخون.. 

کتاب لطفا گوسفند نباشید رو حتما بخون.. 

اگر متاهلی کتاب زنان ونوسی مردان مریخی رو هم بخون.. 

کتاب راز رو هم بهت پیشنهاد میکنم بخونی.. 

....

برای زیباییت.. حتما ارایشتو قبل خواب پاک کن و ماسک بزار.. بعدشم کرم ترمیم کننده و روشن کننده بزن.. حالا به نسبت هرمشکلی که فکر میکنی پوستت داره. 

برای موهاتم همینطور.. 

....

اگر اخلاق و رفتارت عالی و در شان یه خانم محترم باشه ناخوداگاه صورتت زیبا به نظر میرسه.. شک نکن. 

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

برادرم

اصفهان کلاسای اخلاق ونمیدونم چی چی میره 

اصلا از کسی کینه بدل نمیگیره حرف کسی رو بد برداشت نمیکنه

یه نفرم باهاش بد کنه مثبت نگاه میکنه میگه خدا هدایتش کنه خودشم درگیره ذهن ووانش

عشق من همسرمه خدا جونم عشقمونو پایدارکن ،تا کور شود هرآنکه نتواند دید

آره هر دوتاش ممکنه،قیافه آدما ک خیلی سریع تغییر میکنه،من خیلیا رو دیدم ک قبلا زیبا بودن و بعد ی مدت تو همون سن جوانی زیباییشون رو از دست دادن و بودن کسایی ک قبلا قیافشون معمولی بوده وبعد ی مدت زیبا شدن،زیبایی ثابت نیس،در مورد رذایل اخلاقی هم آدم اگه بخواد میتونه کنترل کنه،مثلا حسادت تو وجود هممون هست ی عده کنترل میکنن و ی عده آزادش میذارن،درمان حسادت هم اینه ک درجهت مخالف نفست حرکت کنی مثلا اگه میبینی طرف پیشرفت داشته وحال نمیکنی زبانا بگو ک انشاءالله پیشرفتای بعدیت یعنی خوشحالیت رو اعلام کنی و بعد ی مدت میبینی ک درمان شدی،پس با این وجود همه چی قابل حل و درمان،وانسان موجودی تغییر پذیر.