2777
2789
عنوان

دوست روانی

159 بازدید | 10 پست

خانما خوشگلا ی سوال داشتم ازتون من از ترم 1 دانشگاه تا الان ک ترم 8 ام با ی دختری ک از اولش باهم بودیم دوست شدم این ی ایرادی داره من حتی ی جفت جورابم بخرم براش صدتا عیب درمیاره ک اونو از چشمم بنداره فلان یعنی دگ از ترس اون خرید رفتنی اول اونو در نظر میگیرم 😂البته منظورم از ترس رعب و وحشت نیستا منظورم اجتناب از یاوه گویی هاشه الان این خانم نامزد بود داره جدا میشه اخلاقش تشدید شده جایی رسیده ک روی کسی ک من دوسش دارم و قرار ازدواج داریم (تحت نظارت خانواده ها) ایراد میزاره اونروزم پرو پرو میگه اون چرا ب من سلام نمیده اقا موندم چیکارش کنم تو کلاسها همش زل میزنه تو صورت من شاید ی ایرادی پیدا کنه جالب اینجاس همه کارشم با منه هیچی بلد نیست حافظشم مث ماهیه الان بهش بگی تو تیر ماه هستیم میگه عه تیر چرا اینقد سرده از ی طرف دلم میسوزه از ی طرف رو مخمه شما جا من بودین چیکار میکردین

عمر دشمنانمان دراز باد...باشد تا اوج موفقیتمان را نظاره گر باشند😏👌💪

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من دوستیمو ادامه نمیدادم.

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    
در مورد زندگیت و کارهات و خواستگارت باهاش صحبت نکن وقتی ندونه نمیتونه دخالت و فضولی کنه بعدشم یاد بگ ...

اخه این حتی اگه نگی هم فضولی میکنه اونروزم حرف پیدا نکرد گفت استخوان بندیت درشته ها😑

من دوستیمو ادامه نمیدادم.

اخه دلم براش میسوزه اگه ولش کنم با کله میره تو کاهدون رفتیم پیش مدیر گروه ظرفیت باز کنن تو ی درسی پیش مدیر گروه گفت نفیسه برا چی اومدیم اینجا😕

اخه دلم براش میسوزه اگه ولش کنم با کله میره تو کاهدون رفتیم پیش مدیر گروه ظرفیت باز کنن تو ی درسی پی ...

خب حداقل باهاش سرسنگین باش و زیاد بهش رو نده.

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    
اخه این حتی اگه نگی هم فضولی میکنه اونروزم حرف پیدا نکرد گفت استخوان بندیت درشته ها😑

والا دور و اطراف من از این مدلهای حسود که الکی حرف میزنن زیاده من هرچی میگن میگم باشه و میخندم خودشون لجشون درمیاد دیگه با من اینجوری نمیکنن😁

من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....
والا دور و اطراف من از این مدلهای حسود که الکی حرف میزنن زیاده من هرچی میگن میگم باشه و میخندم خودشو ...

اقا ماه پیش رفت موهاشو کوتاه کرد زیادم بلند نبود از شونه هاش دو انگشت پایین تر مال منم موهام تا پایین کمرمه اومد پیشم گفت موهام تا پایین کمرم بود رفتم کوتاه کردم انقد چندشم میشه از مو بلند من جا تو بودم میرفتم کوتاه میکردم ارزش نداره بخاطر فلانی دست ب موهات نمیزنی 😑نمیدونم این حرفارو از کجاش میکشه بیرون