2777
2789
عنوان

بارداری

147 بازدید | 16 پست

دوستان من سوره ها رو مثل سوره یوسف که خوندنش برام سخته رو گوش میکنم بعد کنار گلابی وبه میزارم اینجوری بنظرتون تاثیر داره؟

خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏

😐برا چی اینکارو میکنی

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
😐برا چی اینکارو میکنی

زیبایی نوزاد

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐برا چی اینکارو میکنی

گفتن سه ماهه اول بارداری سوره یوسف بخونی بدمی به میوه بعد بخوریش

اره عزیزم صوت قرانم خوبه

چون خیلی زیاده وخوندنش برام سخته ولی هر روز گوشش میدم

هرروز باید بخونی!؟فرقی نداره چه میوه ایی باشه!؟

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
هرروز باید بخونی!؟فرقی نداره چه میوه ایی باشه!؟

هر روزم نیاز نیست من شنیدم روی سیب گلابی یا به خوبه

هر روزم نیاز نیست من شنیدم روی سیب گلابی یا به خوبه

اوکی عزیزم.

گفتن سه ماهه اول بارداری سوره یوسف بخونی بدمی به میوه بعد بخوریش

بدمی 😂😂😂😂یافوت کنی... 

الهی که یه بچه ی خوشگل والبته سالم وصالح بیادبغلت... 

خوبه که انجامش میدین.. اماخوندن ازروقرآن آرامش وانرژی واول به خودتون بعدتودلیتون منتقل میکنه... 

منم منتظرنی نی ام اماچندوقته کتاب ریحانه بهشتی رودارم 

سعی کن خوردنیاشومتعادل مصرف کنی مخصوصا انارو... خونوخیلی رقیق میکنه 😚

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه....