2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله متاسفانه عمه من داشت اول از یه چیز شبیه به افت شروع شده بود که از بس اذیتش میکرد چتدین دکتر متفتات رفته بود و نفهمیده بودن تا وقتی که اندازه ی یه سکه شد باز نمیفهمیدن که انقدر ادبتش کرد نمونه برداری کردن اولش باز انگار تشخیص سرطان ندادن ولی وقتی میشرفت کرد گفتن سرطان با دارو و شیمی درمانی جواب نداد مجبور شدن زبونشون را بردارن ولی اونقدر غصه خورد که چند روز بعد این عمل فوت کردن😢خیلی خیلی چیز بدیه واقعا خدابیامرزه ایشون را خیلی خانم خوبی بودن 

یعنی قابل درمان نیست!؟

من یه نفر رو شنیدم فک میکرد دهنش آفت زده.بعد،رفت دکتر سرطا ن بوده و دیگه خیلی پیشرفت کرده بود.و متاسفانه چند ماه بعدفوت شد

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

بله متاسفانه عمه من داشت اول از یه چیز شبیه به افت شروع شده بود که از بس اذیتش میکرد چتدین دکتر متفت ...

واقعنم آدم از غصه دق میکنه

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

کلا من به این نتیجه رسی اکثر کسایی که سرطان میگیرن از شدت عصه هست عمه ی من فوق العاده پولدار بودن و وصع مالی هوب همیشه بریزو بپاش و مهمونی و صله رحم و اینا داشتن و واقعا خوش اخلاق شوهرشونم همینطور ولی بعد که شوهرش فوت کرد خب غصه دار شد بعد یه پسراش بچشو از دست داد و بعد یع پسراش سر یه موضوعی بدهکاری شدید اورد کهعمم مجبور شد دارو ندارش ره براش بفروشه و یه دختراش طلاق کلا اوضاع زندگیش از بالا اومد پایین و خب اینا همش عصه بزرگیه.