2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلشوره شدید دارم لطفا پیشنهاد بدید یا راهنمایی کنید

عزیزم من کل تاپیکت و خوندم 

الان داغی می گی خوشکل بود بهش علاقه داشتم

این آدم برات میشه سرطان 

نه واسه خودت واسه خانوادت

فردا می ری با یه بچه و دردسرای یه زن مطلقه خدای نکرده بر می گردی خونه بابات

کسی که نتونه سر حرفش وایسته واسه مهریه

کسی که اجازه آب خوردن نداره واسه اون اجازه می گیره داغونت می کنه زندگی نمی سازه واسه تو

فردا می ری زیر یه سقف باهاش چه طبقه بالای خونه مادرش چه خونه مستقل رهن کنی شب و بی وقت شوهرت در خدمت خانوادشه چون سرپرست هم ندارن و مسئولیتش به ظاهر گردن شوهرته و این آدم یه بچه دهن بینه خواهر و مادرشه

من نمی گم قطع رابطه کنه ولی باید می گفت اشکال نداره همسرمه  دوستش دارم 313نشد 114 تا قبول نکه بگه 14 تا

باور کن اشکال از تو نیست

دوستم اگه موقعیتش و داری یه روانشناس برو--- دچار سردرگمی و عذاب وجدانی 

به دلت رجوع نکن به مغزت رجوع کن جدا از احساساتت بشین عاقلانه رو این موضوع فک کن ببین در این حداز دخالت ها زندگیت بهتره یااینکه در نهایت امر مجرد باشی بشینین خونه بابات

واقعا آدمایی مث شمام هست؟من رو که اصلا نمیشناسی اینجوری مسئولانه راهنمایی میکنی.دل میسوزونی میتونستی بخونی و رد بشی و وقت نذاری ولی این نشانه انسانیت تو و دوستانی مث تو هست.ممنونم ازت عزیزم.ولی کسانی مث اون خانواده هم هست مث خواهر و مادرش که هرکسی باهاشون صحبت کرده واسطه بشه که گناه داره اینا بهم دل دادن.مامانش گفته مگه چیشده.فک کن مگه چیشده؟؟؟؟؟؟؟ اونقد راحت.احساسات و آبرو یه دختر کیلویی چند؟تازه گفته خوب شده عقد نکردیم؟؟یعنی از مهریه ترسیده اما از خدا نه.

عزیزم من کل تاپیکت و خوندم  الان داغی می گی خوشکل بود بهش علاقه داشتم این آدم برات میشه سرطان ...

واقعا آدمایی مث شمام هست؟من رو که اصلا نمیشناسی اینجوری مسئولانه راهنمایی میکنی.دل میسوزونی میتونستی بخونی و رد بشی و وقت نذاری ولی این نشانه انسانیت تو و دوستانی مث تو هست.ممنونم ازت عزیزم.ولی کسانی مث اون خانواده هم هست مث خواهر و مادرش که هرکسی باهاشون صحبت کرده واسطه بشه که گناه داره اینا بهم دل دادن.مامانش گفته مگه چیشده.فک کن مگه چیشده؟؟؟؟؟؟؟ اونقد راحت.احساسات و آبرو یه دختر کیلویی چند؟تازه گفته خوب شده عقد نکردیم؟؟یعنی از مهریه ترسیده اما از خدا نه

واقعا خونه بابا بهتره.ولی تو سن 33سالگی فقط اومدن اسمی روم گذاشتن و رفتن منکه حلالشون نمیکنم. میگم ...

فدای تو عزیزم-- 

این و بدون چوبش و می خورن و به نظرم هم خوردن دیگه دختر خودشونم تو سن 37 سالگی مطلقه شده ولی چشم  دل و عقلشون کوره نمیبینه یا نمی خوان ببینن- پسره هم زندگی خوشی نمی بینه همین که تو این سن و سال همچنان تو دهن خواهر و مادرشه این یعنی نهایت بی مسئولیتی و بی لیاقتی اینو مطمئن باش اگه یه روزی  زندگی جدیدی تشکیل بده بازم به مشکل می خوره- 

تو اطرافمون زیاد دیدیم و داریم