2777
2789
طرز فکر همسرتون درست نیست،مگه میخواسته بچه تربیت کنه؟مگه تربیت الانت مشکل داره؟!

نمیدونم والا

ولی میخواد کامل طبق میل خودش و خانواده شوهرم باشم

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
شما چون خوشبختین به لطف خدا ایشالا که همیشه خوشبخت باشین  اما دقیقا این دختر خانوم شراطیش مثل ...

شما بعد جدایی خواستگار براتون اومده؟

این کاربری دست دو نفر بوده 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی اگه بخای همین الانم تصمیم بگیری که ازدواج کنی بخای یکیو بشماسی زمان میبره چقدر دو سال چون یه سال هم میتونه فیلم بازی کنه اما دو سال نه پس الان تصمیم به ازدواج گرفتی درستش اینه دو سال دیگه تازه اگه طرفت بدردت خورد 

نمیدونم والا ولی میخواد کامل طبق میل خودش و خانواده شوهرم باشم

بعضی مردا یه برده میخوان که بی چون و چرا مطیع خودشون و خانوادشون باشه...برا همین دوسدارن طرفشون بچه باشه تا توسری خورشون بشه متاسفانه..البته دور از جون شمااا

وَ إِنْ يَكادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَ يَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَ ما هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِلْعالَمِينَ   
شما بعد جدایی خواستگار براتون اومده؟

وا معلومه 

چرا نیاد تو تو عقد جدا شدی فرقی نکرده سنتم که کمه چرا نیاد 

زرنگ باشی شوهر خوبم پیدا میکنی بهتر از قبلیا من هر چی میگذشت خاستکارام بهتر میشد الانم خوشبختم تو هم ازدواج میکنی خوشبخت میشی  من  باردارم الان شوهرمو دو سال شناختم دیدم پسر خوبیه باهاش ازدواج کردم 

وا معلومه  چرا نیاد تو تو عقد جدا شدی فرقی نکرده سنتم که کمه چرا نیاد  زرنگ باشی شوهر خو ...

بار اول فقط برای اینکه از دختر خواهرم که یکسال ازم کوچیکتره زودتر ازدواج کنم بله رو دادم فکر کن چقدر بچه و نفهم بودم .

الان بیشتر مردا دنبال دختری هستن که زیر بیست باشه تا بتونن تربیتشون کنن

والا با این دیدگاهت راهنمایی من یکی به دردت نمیخوره!

من ۳۶ سالمه و جدا شدم‌. با این حال تن به هر موردی نمیدم. چقدر سر نترسی داری...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

نمیدونم شاید ولی من به اینده فکر نکردم واقعا که چی میشه پسر داییم خیلی وقت بود منو میخواستم گفتم خوشبخت میشیم چون عاشمه منم الان عاشقشم .این شوهر کردن منه اونم توسن 17سالگی

الان چی شد فقط با احساس و ابرو خودت بازی شد

ازدواج مهمترین تصمیم زندگی یه دختره

دختر لطیفه اگه یکی بگیرتش به مشکل بخورن طلاق بگیره نابود میشه اتفاقی که برای جفتمون افتاد 

الانم خواهر عزیزم فکر نکن الان زود اردواج کنی مردم میگن وای وای  فلانی طلاق نگرفته شوهر کرد چه دختر زرنگی چقدر خوب شوهر پیدا میکنه حتی اگه بگنم یه هفته میگن تموم میشه اما اگه یکماه بعد طرفت ادم نباشه اونموقع میخای چیکار کنی ایا باز میتونی شکستو قبول کنیو ادامه به زندگی بدی

نه پس الان عاقلانه ترین راهت اینه یکیوپیدا کنی بشناسیش هر چقدرم گیر داد ازدواج بگی نه فعلا صبر کن تا دوسال 

بعد با خیال راحت ازدواج کن لذت ببر از زندکی 

بار اول فقط برای اینکه از دختر خواهرم که یکسال ازم کوچیکتره زودتر ازدواج کنم بله رو دادم فکر کن چقدر ...

ببخشید الان هم کم بچگی تو حرفات نیست!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
الان چی شد فقط با احساس و ابرو خودت بازی شد ازدواج مهمترین تصمیم زندگی یه دختره دختر لطیفه اگه یکی ...

حرفات واقعا درست ومنطقیه .امامن الانم که طلاق گرفتم برام مهم نیست نمیدونم چرا اما چون طرفمو دوس نداشتم ناراحت نیستم میترسم بعد پشیمون شم که چرا راحت جدا شدم

تمام پس یه دختری یکبار ازدواج کرده و شکست خورده دیگه عاقل میشه چون با یکبار فهمید ازدواج الکی نیست 

بار دوم هر بلایی بیادسرت تقصیر خودته و تنها کسی که میسوزه خودتی 

پس نود سالتم شد دیدی پسری به دردت نمیخوره شوهر نکن شرف داره به اینکه بخای با خاری و تحمل کردن زندگی کنی

حرفات واقعا درست ومنطقیه .امامن الانم که طلاق گرفتم برام مهم نیست نمیدونم چرا اما چون طرفمو دوس نداش ...

راحت یا سخت دیگه جدا شدی تموم شدرفت 

الان به درست فکر کن 

این همه لذت تو دنیا مگه فقط شوهر کردنه