2777
2789

پسرای عقب مونده میگن پسرای با شخصیت و تحصیل کرده و با شعور دنبال دختر خانوم پخته و تحصیل کردن عجله نکن ندیده و نشناخته ازدواج نکن اینسری دیگه اشتباه کنی همه میگن مشکل از توست حتی خانواده خودت پس باید خیلی دقت کنی و افکار پسرا میکن خاستکار نیستو از ذهنت بنداز بیرون 

دوست پسر داشته باش فعلا اما با رابطه کنترل شده فعلا شوهر ممنوع چون الان زخمی هستی هیچ کاری نکن فعلا تا خوب بشی

پسرای عقب مونده میگن پسرای با شخصیت و تحصیل کرده و با شعور دنبال دختر خانوم پخته و تحصیل کردن عجله ن ...

من دوس ندارم اخه تو سن بالا ازدواج کنم .حرفات درسته اما من نمیتونم

این کاربری دست دو نفر بوده 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی سنت بره بالاتر خواستگرات کمتر میشن بنظرم  .بعد جداشدن خواستگار اومد برات؟؟

منظورت از سن بالا چقدره؟

دخترای زیر 25 از مجردیتون نهایت استفاده رو ببرید بعد با دید باز و پخته شده متاهل بشید،به هرموردی راضی نشید،هم کفو بودن خیلی مهمه...من 29 ازدواج کردم الان دو ساله...خدا رو شکر انتخابم درست بوده...

عجله نکنید  

وَ إِنْ يَكادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَ يَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَ ما هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِلْعالَمِينَ   

من شوهرم میگه کاش زیر 20 گرفته بودمت که خودم تربیتت میکردم

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود

عزیزم الان پسرای 30 ساله هم نیرن سراغ دختر 20 و کمتر

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
اخه پسرا میگن دختر بالا 23 به درد نمیخوره

کدوم پسرا عزیزم؟

همین طرز فکرا رو دارید که از ترس مجرد نموندن به اشتباه میفتید و انتخاب اشتباه میکنید بعضیاتون..هروقت مورد مناسب و درست حسابی داشتی ازدواج کن،بیست سالگی یا سی سالگیش زیاد مهم نیس...اصل به ارامش رسیدنه

وَ إِنْ يَكادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَ يَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَ ما هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِلْعالَمِينَ   
خیلی عجولی دختر یکم بترس از اتفاقی که افتاد چیزی که زیاده مرد و شوهر نبان توزندگیت دوباره ابروتو ب ...

الان بیشتر مردا دنبال دختری هستن که زیر بیست باشه تا بتونن تربیتشون کنن

من شوهرم میگه کاش زیر 20 گرفته بودمت که خودم تربیتت میکردم

طرز فکر همسرتون درست نیست،مگه میخواسته بچه تربیت کنه؟مگه تربیت الانت مشکل داره؟!

اینا چیه میگین هر چی قسمت باشه.زیاد گیر ندین دلو بزنیین به دریا.من زن پسر دایم شدم الانم عاشقشم البت ...

شما چون خوشبختین به لطف خدا ایشالا که همیشه خوشبخت باشین 

اما دقیقا این دختر خانوم شراطیش مثل من بوده و من این دورانو سپری کردم الان باید بدون شماخت ازدواج نکنه

الان بیشتر مردا دنبال دختری هستن که زیر بیست باشه تا بتونن تربیتشون کنن

تو دوس داری شوهرت تربیتت کنه حالا یا نه

میشه بپرسم علت جداشدنت چی بوده

اینا چیه میگین هر چی قسمت باشه.زیاد گیر ندین دلو بزنیین به دریا.من زن پسر دایم شدم الانم عاشقشم البت ...

خودم دارم ذوق و شوق ازدواج و از دست میدم

عزیزم برای مهمترین تصمیم زندگی نمیشه دلو به دریا زد،شاید شما شانس اوردی...