2777
2789
عنوان

رشدسرجنین

154 بازدید | 16 پست

خانوما هفته۳۵ رفتم سونوگرافی گفت۴هفته رشد سرش جلوتره و ماکدوسفالی ایزوله نوشت و گفت نگران نباش هم دکترم هم سونوگرافیه گفت ارثیه کسی مثل من هست؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر منم گفتن دو هفته بزرگتر هست به منم گفتن ارثیه وبعدا هم که به دنیا اومد اصلا بزرگتر وغیر طبیعی نب ...

شمام مثل من نگران بودین؟بمنم تا الان هیچی نگفتن سالم بود همه چیش این اخرین سونوم اینطورشد

هردومون سرامون بزرگه مال شوهرم الان ۵۸مال من ۵۹ولی میترسم ۱۱روز مونده تا بیاد فقط کارم شده گریه

وا خب وقتی هردو دور سرتون بزرگه ترس نداره ک خب ارثیه دیگه مگه شما مشکلی دارین؟

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
دخترخاله پسرخاله ایم میترسم مشکل داشته باشه

نه بابا انشالله هیییچ مشکلی نیس این سونو مونوهام زیادی اراجیف میگن

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

این سونوگرافیها و دکترا فقط بلدن آدمو بترسونن،،،کاش مثل قدیم اینهمه سونو و ازمایش لازم نبود 

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

وقتی انومالی و غربالگریها خوب بوده پس دیگه جای نگرانی نیس،خیالت راحت عزیزم

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

من که از اول بارداری فقط دارم لاغرتر میشم،،۵۵  بودم شدم ۴۸  ،امروز وزن کردم ۴۷ بودم فکر کنم تا  زایمان ۴۰  بشم  دارم دق میکنم

ازمایشام خوبه،،کلی ویتامینم میخورم  نمیدونم چه مشکلی هست که ،،شاید ازمایشگاه اینهمه پول میگیره جواب الکی میده،،خدا میدونه