2777
2789
عنوان

بهترین خبری که بهت دادن چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 39 پست

بهترین خبر که شنیدم

این بوده که بیماریِ خواهرم کنترل شده سرطان تخمدان داره 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
بابا جوونم بعد کلی دعا و نماز ونذر و نیاز   شفا پیدا کرد😍😢😢

ایشالله سالم باشن

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالله سالم باشن

ممنون عزیزکم😍😍همچنین 🙏

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
بهترییناش هنوز اتفاق نیافتاده و من همچنان منتظر خبرای خوشم.ولییی چراا برمیگردع به ۵سال پیش که بابام ...

خوباش تو راه ان شا اله

ان شا الله بزودی برای امام حسن علیه السلامحرم میسازیم و در نیمه رمضان غرق در گل و گلابش میکنیم
یکی از دوستام مشکوک ب سرطان بود کلی ناراحتش بودیم بعد نمونه گیری ها و ازمایشا مشخص شد سرطان نیس وقتی ...

عزییزممم.یاد بیماری خودم افتادم😑وقتی به دوستم گفتم که پزشک مشکوکه به روماتیسم کلی با هم گریه کردیم😢😢

همش دعا میکرد که اشتباه باشه ولی...

بارداریم

یه تومن قرعه کشی خونگی

سلامت بودن سونوی کبد بابام

عفونت نداشتن بخیه شوهرم

همش منتظریه خبرخوبم یه معجزه یه تغییرخوب خ وقته زندگیم گره خورده و خوشحال نبودم هرچی میدوم نمیرسم به خواسته هام امیدوارم هم من هم شما ازته دل خوشحال بشیم

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید