2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زور ادم نميرسه ب مرد كه

حالا یکم سعی ک میتونی بکنی فوقش5تا بخوری دو تا رو جواب بدی بازم دل آدم خنک میشه

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
اگه شوهره که بزنی تو دهنش. ولی اگه دوس پسره باید از وسط نصفش کرد و به دیار باقی هدایتش کرد

نه من جدى پرسيدم

زور ادم نميرسه بزنه ك

تازه كتك كارى ادامه داده شه بد تره

ادم بايد دقيقن چ كار كنه

من بعضی مواقع فکر میکنم اگه از شوهرم کتک بخورم بهترین کار اینه که عینکشو بردارم بشکونم..فکر میکنم خیلی بسوزه..ولی تاحالا موقعیتش پیش نیومده خداروشکر

هیچی🥴🥴🥴
نه من جدى پرسيدم زور ادم نميرسه بزنه ك تازه كتك كارى ادامه داده شه بد تره ادم بايد دقيقن چ كار كن ...

شما دقیقا بگو با کدوم مشکل داری تا مستقیم جواب بگیری 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

شما هم تهدید کن زنگ میزنی به پلیس و دیه میگیری منهای اون واسش سابقه میشه!!!!

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

ی پس سیرخودشوبزنی بعدبری مادر پدرشم بزنی ک چنین نخاله ای پس انداختن

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
کتک شوهرو میشه یجوری هضم کرد  کتک دوست پسرو کجای دلمون بزاریم 😑😑😐😐😐😐

من میشناسم کسی رو که از دوست پسرش کتک میخورد.پسره واقعا خوشگله خیلی از دخترا دنبالشن با اینکه میدونن متاهله.

الان این خانم ازدواج کرده با همون دوست پسرش ک الان شده همسرش.

هنوز وقتی خیلی عصبی شه کتکش میزنه.فقط واسه زیبایی پسره این همه تحقیرو به جون خریده