2777
2789
عنوان

دعا کنین واسم

119 بازدید | 7 پست

الان ماهه صفره و هر چی بدشانسیو بدبختیه ریخته سرمون اومدیم کاشان یه ذره خوب شیم‌ولی بد از بدتر زاپاسمونو دزدیدن دارو های مطب بابام تموم شده باید برگرده شهرستان خیلی داغونیم چیکا کنم اگه دعایی چیزی تو این ماه هس که باید بخونیم میشه بهم بگین اخیرا حال خودم و خانوادم خیلی بده کمکمون کنین ممنون از همتون تورو خدا واسمون دعا کنین سر نمازتون میدونم دل همتون پاکه😘😍🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

صدقه  زیاد بدین   و آیت   الکرسی   بخونید   تلقین  هم   نکنید &nb ...

مرسی آخه چند روز پیش هم یکی از فامیلامون اومد خونمون این هر وقت میاد دعا میندازه تو خونمون از اون روزی اومده همه چی بهم خورده☹😢

خدا  لعنتش  کنه  هر  تاپیکی   میرم   بحث   جادو  و &n ...

مرسی عزیزم نمیدونم آخه چرا این کارو میکنه دوبار پیدا کردم تو خونه ایندفعه مامانم میگفت دیده داشته تو کابینتا مامانم که اومده یدفعه ترسیده حالا نمیدونم کجا رفته قایم کرده دست من نیس پدرم با شوهرش صمیمی ان تو رودر وایس هم نمیشه چیزی گف خیلی داغونم اصلا پاشو که میذاره خونمون هر چی بدبختیه میریزه سرمونن😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون  لحظه  که  مامانت  دیده   باید  از  خونتون  بیرونش &nbs ...

کردیم واسه چند ماه دوباره چون پدرش مرد ما رفتیم ختم اونجا دوباره صمیمی شد خونمون هم سر زده اومد ما دعوت نکردیم☹

کات  کن  بابا  بجهنم   که  پدرش  مرد   از  جون شما  و & ...

آره یعی میکنم به مادر پدرم بفهمونم اخه اونا اعتقاد ندارن ولی من دارم خدا کنه قبول کنن مرسی عزیزم از راهنماییت😘

به  زنه   زنگ‌ بزن   بگو   پدرمادرم   دلشون  نمیخواد  باتو   ...

وووی آره همین کارو باید بکنم انقد پدر من کمکش کرده تو اوج بی پولی بهش پول داد بشکنه این دست که نمک نداره☹☹😭😭