2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم خیلی خم و راست میشم،،شبا هم خیلی پهلو به پهلو میشم طاق بازم میخوابم،،جارو نپتونم به صورت چار دست و پا راه میرم میکشم ،نگران شدم

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

ولی دکتر و مامای من گفتن پیچیدن بند ناف هیج ربطی به حرکات مادر نداره

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

برامن پیچیده هرروزنوارnstمیدم یجاهایی افت ضریان داره 

مواظب حرکاتش باش 

اینقدتحت فشارم اعصاب نمونده واسم 

تاریخ سزارینم ۱۳ابان 

هرکارکردم نیاوردپایین 

میگ اگ حرکتش کم شدیانواریسره افت داشت اونموعع بزات ورمیدارم 

امروزیجاتا۹۰افت دلشت میگم خفه نشه بچم 

وخدایی که بشدت کافیست
وای منم خیلی خم و راست میشم،،شبا هم خیلی پهلو به پهلو میشم طاق بازم میخوابم،،جارو نپتونم به صورت چار ...

خب نکن خواهر تو دیگ‌زدی ب سیم اخر... ماهای اخر نباید خم راس شد

از کجا فهمیدی پیچیده؟؟؟برای من حرکاتش‌کم بوداز اول

من بخاطراینکه فشارم یلحظه رفت بالارفتم چک کنم فشارموک دیدم اومده پایین موفت رفته بودبالابهم گفت بخواب یه nstهم بده ک گرفتن اونجایجاهایی افت ضریان داشت حالاخیلی زیادنبودولی بودش 

بعدک دکترم نوارودیدگفت احتمالابندناف دورگردنشه 

فرستادمنوبیوفیزیکال 

ک توبیوهمه چی خوب بوداز۸شدم ۸

دکترسونوهم گفت اره بندناف دورگردنشخ 

تاییرکردحرف دکترمو

بعدش دکترم گفت نواردقیقترازبیوهست چون طولانیتره بهرحال 

خلاصه ک هرروزفراره نواربرم 

بدم

حرکات جتین من کلاخیای زیادبودوگرنه من همه جوره نشیتن بلنرشدن خوابیدن رورعلیت میکردم 

ک دکترم گفت باینامربوط نیس بخاطرحرکت خودجتینه 

ولی نزدیک یهفتس ک حرکاتش کمترازقبل بودمن فک کردم بخاطرتنگی حاشه نگوبخاطربندنافه 

وخدایی که بشدت کافیست
دکترمن گفت خم راست تاثیر داره.اما این پهلو ب اون پهلونداره

ولی تو اکثر ورزش های بارداری برای زایمان طبیعی خم و راست شدن هست

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ