دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
هروقت خدا بخواد میده بهتون! منم تنبلی داشتم برا بارداری اولم عرق فراسیون و رازیانه و بومادران خوردم! بعد از زایمان کلا به هم ریخت سیکلم جوری که اصلا پریود نمیشدم حتما باید پروژسترون میزدم با اینکه ورزش روزانه هم داشتم! یه دوره قرص روکین خوردم بعدش رفتم سونوگرافی درکمال ناباوری همه ی کیست ریز ها از بین رفته بودن! منم به خیال اینکه باردار نمیشم مثل دفعه های قبل بدون جلوگیری......همون ماه باردار شدم دوباره!
🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
مثل داروهای شیمیایی دوز مصرف داره فقط باید ده روز بخوری نه بیشتر! از روز پنجم پریودی تا روز پونزدهم روز پونزدهم هم نزدیکی! البته دم کرده ی رازیانه با یه قاشق پر عسل اثرش بیشتر از عرقه! اگه رازیانه بد بود متخصص زنانم بهم نمیگفت بخور! اون ماهی که رازیانه خوردم دارو خاصی بهم نداد چون قرار بود ماه بعدش برم آی یو آی
🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
مثل داروهای شیمیایی دوز مصرف داره فقط باید ده روز بخوری نه بیشتر! از روز پنجم پریودی تا روز پونزدهم ...
دوستم رازیانه به تنهایی خوردنش برای خیلی از افراد خوب نیست و چند دوره بیشتر خوردنش اصلا خوب نیست .متناسب با بدن و مزاج هر فرد .حتی در این بده باعث دوراز جون دوستان و شما سرطان میشه .باید حتما زیر نطر دکتر باشه