2777
2789
عنوان

قمر درعقرب

260 بازدید | 23 پست

سلام قمر درعقرب از ۱۸ مهر شروع شده و پایانش تو چند تا سایت نوشتن ساعت ۱۳:۱۷ دقیقه امروزه ولی تو یه سایت نوشته ۹شب تموم میشه.من امروز روز تخمکگزاریمه چیکارکنم اقدام کنم یانه؟ب کدوم سایت میشه اطمینان کرد؟

خدایا شکرت 😊درهمه حال و هر لحظه شکرت

من کلا اعتقاد ندارم

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صدقه بده اقدام کن😊رفع میشه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

ساعت 10شب اقدام کن.. ی ایه الکرسی بخون یه صدقه بنداز حله.. 

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

اینو از یه تاپیک نی نی سایت برداشتم

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚