2777
2789
عنوان

توروخدا هرکی تهرانه کمکم کنه

175 بازدید | 14 پست

من شهرستانم اینجا داروخانش قرص الارا نداره دکترم واسه تنبلی تخمدان تجویز کرده فامیل تو شهرم ندارم هرکی تهرانه دوبسته واسم بخره پول پست و دارو رو بهش میدم الارا فک کنم بسته ای ۳۵هزاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین برو به قران پول پست رو هم میدم فقط اسمش بلارا هست و خارجیه حواسم نبود نوشتم الارا

فقط من خود تهران نیستم اسلامشهرم.اینجا چن جا داروخونه میرم اگر داشتن چشم میفرستم برات.کدوم شهرستانی با پست میفرستم

فقط من خود تهران نیستم اسلامشهرم.اینجا چن جا داروخونه میرم اگر داشتن چشم میفرستم برات.کدوم شهرستانی ...

بلارا خیلی کمیابه فک کنم داشته باشه اونجا هم  پیدا کردی بگو آدرس و پولشو بفرستم واست 

بلارا خیلی کمیابه فک کنم داشته باشه اونجا هم  پیدا کردی بگو آدرس و پولشو بفرستم واست

باشه تو علاقه مندی ها گذاشتمت فردا ی یاداوری بهم بکن..اگر پیدا کردم شمارمم میدم بهت برای هماهنگی

باشه تو علاقه مندی ها گذاشتمت فردا ی یاداوری بهم بکن..اگر پیدا کردم شمارمم میدم بهت برای هماهنگی

باشه فردا صبح تو خصوصی اس میدم بهت فقط یادت نره واقعا ممنونم😙😙😙درخواستمم قبول کن

الان شوهرم رفته گمرک خرید گفتم از چن تا داروخونه بپرسه.اسمش بلارا دیگ فرق نمیکنه کدوم شرکتی؟

نمیدونم دکترم گفت حاوی هورمون مردانس و خارجیه فک کنم بسته ای ۳۵هزاره