narges6819 مدیر عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 1480 عنوان مشهد+ عکس | مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 31 پست سلام دوستان. مشهد هستم دعاگوی همتون. "السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن"❤محرم❤ وقتی اولین ماه شد میدانست اولینها را رسالتی بر دوش است؛ اما نمیدانست روزی تا آخر زمان یادآور یک حماسه،یک قیام خونین ❤انقلاب حسین❤خواهد شد. سیاوش رودکلی 1397/07/20 | 12:04 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nilpar عضویت: 1396/05/09 تعداد پست: 4623 زیارتت قبول باشه عزیزم. واسه منم دعا کن زنجیرمو گم کردم پیدا کنم
narges6819 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 1480 "السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن"❤محرم❤ وقتی اولین ماه شد میدانست اولینها را رسالتی بر دوش است؛ اما نمیدانست روزی تا آخر زمان یادآور یک حماسه،یک قیام خونین ❤انقلاب حسین❤خواهد شد. سیاوش رودکلی