2777
2789
عنوان

مامان ميثاق: بياين خواهرانه نظر بدين😝

| مشاهده متن کامل بحث + 2202 بازدید | 267 پست
اگ ب شوهرت اعتماد داری برو من مامانم اینا یه شهر دیگن هرچند وقت یبار تنها میرم میمونم پیششون اثنم ب ...

ن كلا اهل اين حرفا ني

ميترسم برم دلم بمونه اينجا😑

❤️❤️❤️❤️ميثاق❤️❤️❤️❤️

بهتره که همه باهم برین خوش بگذرونین😍

از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه با این حالت قهر بری مطمنم بهت خوش نمیگذره همش دلت پیش شوهرته و دلشوره داری

من بودم‌نمیرفتم به نظرم دیروزم اشتباه کردی سر همیچین‌موضوعی باهاش بحث کردی عزیزم

من یه ورزشکارم😍
من بودم نمیرفتم اگر تا الان تنها جایی نرفتین الانم نرید چون عادت میشه براتون

تا حالا نرفتيم

عادت ك نميشه ولي چيكار كنم قدر منو بيشتر بدونه خب😐

❤️❤️❤️❤️ميثاق❤️❤️❤️❤️
اگه با این حالت قهر بری مطمنم بهت خوش نمیگذره همش دلت پیش شوهرته و دلشوره داری من بودم‌نمیرفتم به ن ...

نميدونم🤦‍♀️

از ديروز با من قهر نيس من طاقچه بالا ميذارم😑 اون كلا تو پرو پامه🤦‍♀️😐

❤️❤️❤️❤️ميثاق❤️❤️❤️❤️
@76sadaf     @azaliaaaaa     @فدرابانو    

جوووووووونم؟😁

همسرت چون خودش تنهایی جایی نمیره انتظار نداره تو هم تنهایی نری؟

اگه اجازه میده و ناراحت نمیشه که برو هم خوش بگذرون

هم به قول خودت دوتاتون یکم تنها میشین دلتون تنگ میشه قدر همم بیشتر میدونین😁سه روز هم که خیلی زیاد نیس

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
جوووووووونم؟😁 همسرت چون خودش تنهایی جایی نمیره انتظار نداره تو هم تنهایی نری؟ اگه اجازه میده و نا ...

اره برم چيزي نميگه

ولي ممكنه ته دلش ناراحت شه ولي بروز نميده

❤️❤️❤️❤️ميثاق❤️❤️❤️❤️
اصن باهاش حرف نميزنم حرف ميزنه ج نميدم😂

پ کارت زشت اگ بخای بدون اجازه بری ب نظرمن بهش بگو اگه نذاش بری ب پدرت بگو برنگه بگه میخاییم بریم سفر اون موقعس ک نمیتونه چیزی بگه 😁

تا حالا نرفتيم عادت ك نميشه ولي چيكار كنم قدر منو بيشتر بدونه خب😐

همین که تا الان نرفتیم عالیه👏👏👏

همون کم محلی از هر چیزی بهتره 

متظورم قهر نیستا

در عین حال که باهاشون حرف میزنی از محبتت هم یکم کم کن تا بفهمن ناراحتی و وقتی اومد سمتت زود ببخشش و بگو از چی ناراحت شدی 

ما چاره ی عالمیم و بیچاره ی تو...
اره برم چيزي نميگه ولي ممكنه ته دلش ناراحت شه ولي بروز نميده

نروووو گناه داره پس

ناراحت میشه خب🙁

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت