2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جان مبارکه انشالله نی نیت سالم به دنیا بیاد منم دو روز پیش مث درد پریود داشتم میگرفت ول میکرد ا ...

ممنون عزيزم ان شاءالله برا شما هم مثبت بشه گلم

تيكر تولد عشقم دلوينم تموم دنيام
برا من تا يه هفته بعد منفي بود ديگه فك ميكردم مشكل ديگه اي دارم كه درد ميكشمو پريود نميشم دوهفته بعد ...

عزیزم مبارک باشه ایشالا به سلامتی نی نی بیاد بغلت.

بالاخره بدون دارو باردار شدی ؟مشکلت چی بود؟

میشه بگی تا ماهم امیدواربشیم

خدایا منو از تنهایی نترسون که تو بهترین وارث دهنده ای
عزیزم مبارک باشه ایشالا به سلامتی نی نی بیاد بغلت. بالاخره بدون دارو باردار شدی ؟مشکلت چی بود؟ میش ...

من تو سن خيلي كم ازدواج كردم و هر جا دكتر ميرفتم ميگفت تا ١٨سالگي باردار نميشي منم تا ١٨بيخيال شدم كه بعدش هر جا ميرفتم ميگفتن مشكلي نداري فقط يكم ضعيفه تخمدونات كه وقتي ٢٤سالم شد طاقت نياوردمو رفتم برا اي وي اف كه چه روزاي پر استرسي بود به دلايلي انتقالم يك سال طول كشيد كه اولي منفي شد جنينام رشد نميكرد رفتم يادمه دكتر باهام بد حرف زد كه برو تخمك اهدايي بگير تو هيچ وقت باردار نميشي كه رفتم يع دكتر ديگه اون گفت من مطمعا هستم تو باردار ميشي حتي دارو نداد بهم كه تقريبا يك سال بعد باز رفتم برا انتفال كه بازم جنينام رشد نكرد يعني از١٨تا جنيني كه داشتم فقط يدونش خوب شد كه اونم منفي شد دنيا روسرم خراب شد ديگه من بيخيال دكترا شدم تقريبا چند ماه پيش برا شوهرم ازمايش اينا نوشت دكتر كه ديديم سكم ضعيفه كه تو همين ماه من چقد گريه ميكردم كه الان مشكل شوهرمو چيكار كنم كه نميدونستم خدا معجزشو بهم نشون داده و من باردارم و نميدونم اينماه يعني بيخيال تر از اين ١٣سال بودم يعني فكرشو نميكردم باردار باشم كارم فقط گريه بود

دعا كنين همه چي خوب پيش بره

تيكر تولد عشقم دلوينم تموم دنيام
من تو سن خيلي كم ازدواج كردم و هر جا دكتر ميرفتم ميگفت تا ١٨سالگي باردار نميشي منم تا ١٨بيخيال شدم ك ...

خداروشکر .خوش به حالت که لایق معجزه خدا شدی.از ته قلبم برات دعا میکنم دوره بارداری راحتی داشته باشی و فرشته نازت بیاد تو بغلت

بیشتر دکترا هیچی حالیشون نیست خیلی بی رحمانه انرژی منفی به آدم میدن من از دست این دکترا خیلی کشیدم خدا لعنتشون کنه

خدایا منو از تنهایی نترسون که تو بهترین وارث دهنده ای