2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا 6رفتی؟

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
راحت باردار شدی عزیزم ؟ بارداری سختی داشتی یا راحت ؟

بعد سه سال با دارو باردار شدم بارداریم خیلی راحت بود.اصلا نفهمیدم که باردارم البته تا حالاش که اینجوری بود انشاالله بعدشم همینطور باشع

خدا جون میدونم مراقب همه نی نی ها و بنده هات هستی ممنون  

دوستان اندومتر من 11هس.بد هس ی خوب

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

بهترین زمان برای سنو روز۳تا۵

من ک pcosام دکتر قرص داده تو دو ماه سه کیلو کم کردم با گلوکوفاژ و مدروفم ۵الان شدم ۴۶کیلوالان دو روزه صبا پیاده روی میرم.میگن دارچین گرانول پودر گیاهی لوف خوبه عرق بو مادران با عرق رازیانه ک من هیچ کدومو استفاده نکردم عرق رازیانه اگه پرولاکتین پایین باشه  میخورن چون بالا میبره درصدشو و این خودش ی مشکل دیگه هس.من شوهرم آزمایش اسپرم داد خدا رو شکر مشکلی نداشت.من دکترم خوب نیس زیاد بعد تو منطقه ای میشینیم ک از دکترم راهش دوره و فقط همین واسم مقدوره مشکل من دور بودن از شوهرم هم هست ۲۵به۵کارشه.شنیدم بادکش کردن تخمدان خوبه حجامت خوبه بعد اگه جنوب هستین ی ماما هست شنیدم خوبه ولی من نرفتم میگن هر کی رفته نتیجه گرفته خیلی بهم پیشنهاد دادن انشالله شوهرم بیاد میرم ولی انشالله ترش ک هممون تا اربعین ب حق این ماه عزیز باردار شیم التماس دعا تو این ماه عزیز