2777
2789
عنوان

حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 75 پست
این حرف نزن بچه شیرین زندگیه واقعا ما باهزار دارو و دکترو... گیرمون میاد ولی شما چی میگید درست نیست ...

همین بنده خدا اگه زندگیش خراب بشه بیاد تاپیک بزنه باز بهش میگین تو که دیدی اینجوریه چرا بچه دار شدی؟ چرا یه نفر دیگه رو بدبخت کردی چراااااااا😒😒😒😒

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همین بنده خدا اگه زندگیش خراب بشه بیاد تاپیک بزنه باز بهش میگین تو که دیدی اینجوریه چرا بچه دار شدی؟ ...

واقعا شما ها که نمی بینید دیشب گفت میرم پیش خانوادم مختص اوناست امشبم زنگ نزن گفتم چشم بعد خواهرم گفت دروغ می گه بریم دنبالش رفتم رفت کنار زنی حتی منو دید نموند گاز ماشین گرفت رفت بعد پیام داد ای موقع شب بیرون بودی چرا حالا بدرک چرا افتادی پشت ماشین آبروم بردی بچه بیارم برا کی شما بگید

واقعا شما ها که نمی بینید دیشب گفت میرم پیش خانوادم مختص اوناست امشبم زنگ نزن گفتم چشم بعد خواهرم گف ...

نیار عزیزم اصلا نیار. بچه پدر درست میخواد زندگی درست میخواد فردا تو این زندگی دربه داغون خدایی نکرده یه آدم عقده و عوضی میشه عین باباش.😔

از آخرين روز پريودت ١٤ روز حساب كن روز چهاردهم ميشه تخمك گزاري از ٤ روز قبل و بعد همون روز چهاردهم احتمال بارداري هست ولي همون روز ١٣ و ١٤ و ١٥ بيشترين احتماله 

💫چون تو دارم همه دارم دگرم هيچ نبايد💫
راه جلوگیری قرص ضد بارداری و کاندومه خیلی طولانی مدت بخوای پیشگیری کنی دستگاه میذارن

من الان نباشم دیگه کنارش نمیرم مگه خرم بره با همونا بخاطر اونا منو میزنه بعد نازم کنه قربون صدقم بره که چی

راه حل بهم بدید توروخدا

اولا که ۸۰ درصد باردار نیستی احتمالا. چون شانس بارداری تو هر اقدام تقریبا ۲۰ تا ۳۰ درصده دوما اگه احیانا فهمیدی بارداری زعفرون و تخم شوید و چیزای گرم بخور یا با قرص بندازش. البته در مورد آخری خوب فکر کن و جوانب مذهبی رو هم در نظر بگیر

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز