2777
2789
عنوان

حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 75 پست
هی خدا حکمتت رو شکر یکی مثل ما تو حسرت بچه 

انءشاالله نصیبت کنه یه کوچولو ناز

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همین الانم دارم شوهرمو با این واون می بینم تحمل چقدر دارم بخدا نمیدونید حالمو

سخته اینجوری زندگی.اگه میبینی اینجوریه سعی کن حالاحالاها بچه نیاری چون اونجوری بچه دار که بشی و اون بزرگ بشه و بفهمه اونم مثل خودت اذیت میشه

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
همین الانم دارم شوهرمو با این واون می بینم تحمل چقدر دارم بخدا نمیدونید حالمو

باشه عزیز خودت بهتر میدونی زورکی نیست ک اگه بااین اون میبینیش پ ببخشید نزار بهت دست بزنه بزار تو حسرتت بمونه بزار قدرتو بدونه

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏
انءشاالله نصیبت کنه یه کوچولو ناز

ممنون عزیزم❤

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
سخته اینجوری زندگی.اگه میبینی اینجوریه سعی کن حالاحالاها بچه نیاری چون اونجوری بچه دار که بشی و اون ...

دیشب دیدمش سرقرار خاکبرسر دیونم کرد بخدا ازش متنفرم هرچی کوتاه میام بدتر می شه