2777
2789
عنوان

طلاق عاطفي

300 بازدید | 24 پست

بچها كسي هست ترجيح داده زندگي كنه با طلاق عاطفي؟چطوره؟اذيت نميشين

راجع بهش حرف بزنيم

من اين تصميم گرفتم سه روزه عملي كردم ولي واقعا عادت ندارم به اين مدل زندگي ايا عادت ميكنم؟

لطفا گوسفند نباشيم😑

چجوریه؟یعنی چی 

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی کسی دلش به حال زندگیش نسوزه این اتفاق میفته. ولی تا جایی که میتونی جلوش رو بگیر. زندگیتو جدی بگیر اگه همسرت ول کرده تو ول نکن. همیشه پایه ی محکم زندگی زنا میشن. چاره ای نیست زنها باید همیشه همه چیزو کنترل کنن

وقتی کسی دلش به حال زندگیش نسوزه این اتفاق میفته. ولی تا جایی که میتونی جلوش رو بگیر. زندگیتو جدی بگ ...

بريدم ريختم تو خودم داغونم قرص اعصاب ميخورم ديگه

لطفا گوسفند نباشيم😑

من جای شما نیستم نمیدونم....ولی به نظرم طلاق عاطفی یک نوع بلاتکلیفی....یا جدا شو و زندگی جدیدی بساز..یا اگر میمونی به نیت تلاش برای بهتر شدن زندگیت بمون......

من خودم در حال جدایی ام....چون میدونستم اگر برم زیر یک سقف  با نامزدم ،،زندگیم زندگی نمیشه..پس تکلیف خودم  رو روشن کردم که پای اون زندگی نسوزم ...

من احمق دارم ادامه میدم بایه بچه احمق بودم بچه دار شدم. ادامه میدم اما باحضور همخونه اونم کسیکه نه رابطه که اصلا حرف هم نمیزنه همش چرت میزنه تو تنهایی غربت میشه؟الان روانی شدم حتی میترسم از تنهایی از گیر افتادن تو یه فضای بسته مث زندگیم دیگه توان ندارم سوار آسانسور شم از ترس از تونل از گیر افتادن...

برا بهتر شدن حالم سعی میکنم یکی دیگه رو دوسداشته باشمو بهش فک کنم

سابقه نداشت ما قهر كنيم حتي من فهر ميكردم همسرم ميومد به هر طريقي صلح برقرار ميكرد اما اين سري خودمم خيلي سرد شدم چندبارم پيشقدم شد ولي به تندي جوابش دادم چون اگه اشتي ميكردم حماقتم رو ميرسوندم پر از غصه ام هيشكي رو ندارم سرم بزارم رو شونش هاي هاي گريه كنم

توقع من از زندگي اين نبود 

از ديروز سرگيجه دارم حتي حالمم نپرسيد 

تازه ميفهمم مردا چقد ميتونن نامرد و فراموشكار و قدر ناشناس باشن

دوست دارم يه جا باشم بچم نبينه و از ته دلم هاي هاي گريه كنم 

لطفا گوسفند نباشيم😑
من احمق دارم ادامه میدم بایه بچه احمق بودم بچه دار شدم. ادامه میدم اما باحضور همخونه اونم کسیکه نه ر ...

ادم تمام انگيزه ش از دست ميده 

چقد ما زنا ضعيفيم گاهي

لطفا گوسفند نباشيم😑