اکتی پور چه جوریه؟؟؟؟ رو صورت مات میشه؟ سبکه نمیماسه؟؟؟
اکتی پور برای پوست چربه چون زیادی ماته ی پوشش مخملی میذه ب پوست اما پوشش زیاد نیس چون جنبه درمانی داره ضد جوشه الان حدود ۱۰۰ تومنه برای استفاده روزانه خوبه اما برای مهمونی کاورش کمه
اکتی پور برای پوست چربه چون زیادی ماته ی پوشش مخملی میذه ب پوست اما پوشش زیاد نیس چون جنبه درمانی دا ...
من پوستم خیلیییی چربه ینی پنکیک سنگی گریماس میزنم که واسه گریمه ولی نمیکشه نیم ساعت میماسه رو پوستم چرب میشه. دنبال یه کرم پودر مات و بدون چربیم هیچی گیر نیاوردم
راستی شماره تیرش بهتره یا روشنش؟؟ شنیدم روشنش هم خیلی تیرس
روشنش ک برای من تیره نبود اونایی ک دنبال از این روشن ترن حتما علاقه زیادی ب سفید شدن و گچ شدن دارن که من ندارم من سبزه ی روشنم . کرم پودر مات یکی همین اکتی پوره یکی هم و یکی loreal infallible و یکی هم همین مدیسان که تعریفشونو زیاد شنیدم که ماتن
من پوستم خیلیییی چربه ینی پنکیک سنگی گریماس میزنم که واسه گریمه ولی نمیکشه نیم ساعت میماسه رو پوستم ...
بنظرم بهتره اول چربی پوستتو کنترل کنی چون مات ترین کرم ها هم رو پوست خیلی چرب بلاخرع بعد چند ساعت برق میفته من خودم الان تحت درمانم صورتم خشکه اما هنوزم از محصولات فاقد چربی استفاده میکنم ک چربی صورتم برنگرده . رو شست و شوی صورتت بیشتر از ارایش تمرکز کن محصولات کنترل کننده چربی بگیر مثل پن ها یا میسلارواتر و تونر ها اینجوری چربی صورتتون تا حدی پایین میاد و کرم پودر هم بهتر رو پوستتون میخوابه😍
ممنون عزیزم. شما چی استفاده کردی ک بهتر شد؟؟ یکی دوتا ژل و صابون و اینا گرفتم فرق زیادی نکرد
من قرص راکوتان ک میخورم چربی صورتم رفته ولی شما میتونی از پن مخصوص پوست چرب استفاده کنی شبا باهاش صورتت رو بشوری و هر وقت حس کردی چربع بشوری.تونیک (تونر) و یا میسلار یا ژل مارک بایودرما هم عالیه👌 حتما این چربی پوستتو درمان کن کنترلش کن پوست رو میکشه این چربی من ی ساله درگیر جوش صورتم چون قبلا اطلاعات امروزمو نداشتم و کوتاهی کردم و رسیدگی نکردم و الان خیلی پشیمونم