2777
2789
عنوان

چه لذتی میبرن....؟؟؟

439 بازدید | 23 پست

من مجردم.به دوسی از دوران دبیرستان دارم.هر پنج شش سال فقط مسبج میده میگه شوهر کردم.حالا بعد پنج شش سال مسبج داده که بگه باردارم.😔نمدونم چه فازی دارن 

مسبج

همون مسيج؟

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دوستشی ذوق داره بهت بگه

بعد مگه هر پنج شش سال یبار عروس میشه که هی تکرار میکنه؟😮

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
خب دوستشی ذوق داره بهت بگه بعد مگه هر پنج شش سال یبار عروس میشه که هی تکرار میکنه؟😮

نه یعنی میگم احوال خودم نمی پرسه .فقط اتفاق مهم واسش میفته مسیج میده خبر میده 

اصلا محل نذار بهشون. اين آدما هيچ لذتي از زندگيشون نميبرن فقط حواسشون به اينه كه حالا اين چيزا رو تو سر كي بكوبن. منم از اين آدما ديدم

الحمدلله حمداً كثيراً...
اصلا محل نذار بهشون. اين آدما هيچ لذتي از زندگيشون نميبرن فقط حواسشون به اينه كه حالا اين چيزا رو تو ...

😕من اصلا شمارشم سیو نکردم رابطه نداریم فقط میاد اتفاقای مهمش میگه میره تا بعدیش😑

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز