2777
2789
عنوان

نظر سنجي

172 بازدید | 36 پست

١.ترمه .ترنج .تابان

٢.آلاله .افرا . آلا

٣.ارغوان.ارغنون.ساغر

٤.مارگل.ماركا.شوكا

٥.آرنا.ليندا.ليانا

٦.روجا.لنا.هانا

بچه ها فك كنم يه عده وضعيت منو بدونين اگه تاپيكامو خونده باشين من هنوز برا بچه ها اسم انتخاب نكردم ميشه لطف كنين نظر بدين 

تعداد رای : 13
نظرسنجی
ترمه.ترنج.تابان
7
53%
آلا.آلاله.افرا
2
15%
مارگل .ماركا.شوكا
0
0%
آرنا.ليندا.ليانا
4
30%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه قلو حامله ای؟؟؟

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

لیندا ولیانا

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 

خدا به ما بچه نمیده ب یکیم سه سه تا میده😞

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

سه قلو داری؟ 

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!

شوکا مارکا ارنا اولین باره میشنوم

طوری اسم انتخاب نکنید ک بگیم بسلامتی پسره یا دختر  

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

بزار طنین طناز ترانه

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
خدا نكشتت تازه از سرش باز كردم به زور البته هنوز هي يهو وز وز ميكنه🤣🤣🤣🤣

Ha ?? 😓😓😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔