2777
2789

سلام من یه بچه چهار ماهه دارم که نارس به دنیا اومد الان باید سه ماهش باشه مامانم ميگه چرا این بچه باهاش حرف میزنم نگاهم نمیکنه،، گاهی اوقات که دراز کشیدش نگاه آدم میکنه تو بقل باهاش حرف میزنی بالا نگاه میکنه کسایی که نوزاد دارن شمام اینجوره!؟؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن فقط از شما اینطوریه...بقیه حرف که میزنه اونم درد دل میکنه

😂😂😂🤣🤣🤣

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم

بچه ها تو سه ماهگی حالت تار و تاریک میبنن طبیعیه ما همه بچه ها فامیلمون چند ماهن اصلا نگا نمیکنن نوزادا اینطورن بچه از کجا باید بفهمه باید نگاه کنه

كسى كه كردارش او را به جايى نرساند، افتخارات خاندانش او را به جايى نخواهد رسانيد  
بچه ها تو سه ماهگی حالت تار و تاریک میبنن طبیعیه ما همه بچه ها فامیلمون چند ماهن اصلا نگا نمیکنن نوز ...

خداروشکر خیالم راحت شد آخه ما نوزاد نداریم اطرافمون گیر دادن به این طفلک 

عزیزم ایشالا که سالمه سالمه۰ولی من یجا خوندم اتیسمیا ،اینور اونور نگاه میکنن۰البته اینکه گفتین اصن د ...

نه این تو بقل هست بالا نگاه میکنه وقتی دراز کش هست توجه میکنه باهاش بازی میکنی میخنده و نگاه میکنه