2777
2789
عنوان

یکم سرم گیج میره

240 بازدید | 14 پست

بچه ها یکم سرم گیج میره بعد نیم ساعت پیش سیاهی رفت یه چیزه شیرین خوردم فشار پایینم سه لیوانم ابغوره خوردم چه کنم😭😭

پ.ن:اقا نگین نباید بخوری من خیلی دوس

كجاست؟ كي؟ كسي كه بشه به تنهايي ترجيحش داد.
منم دولیوان آبغوره خوردم بانمک چه حالی داد😆😆

واای اره منم همینجوری میخورم کیف میده انقدر سه لیوان خوردم الان چهارمیشم😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آبغوره😓 منم اگه اینطور چیزا را بخورم چشام سیاهی میره میوفتم زمین

اره منم همینم نیم ساعت پیش چشام سیاهی رفت دستمو گرفتم به میز یکم عسل خوردم باز هنوز ادم نشدم دارم میخورم یرم گیج میره😣

اره منم همینم نیم ساعت پیش چشام سیاهی رفت دستمو گرفتم به میز یکم عسل خوردم باز هنوز ادم نشدم دارم می ...

نه من چشام سیاهی میره سرم گیج میره تا چند ثانیه اگه قوی باشه چیزی یادم نمیاد فقط میبینم رو زمینم دکترم رفتم ازمایشم دادم مشکلی نبود ولی خیلی بده😞😞

ჩემი კარგი დღე მოდის
نه من چشام سیاهی میره سرم گیج میره تا چند ثانیه اگه قوی باشه چیزی یادم نمیاد فقط میبینم رو زمینم دکت ...

وااای نه من یادم هست ولی مثلا چشام سیاهی میره یا سرم گیج میره سرم سبک میشه کلا خیلی حس بدیه ولی دوس دارم دیگه چیکار کنم مامانم بدونه جرم میده چون فشار پایینم😂😂😂توهم احتمالا فشار پایینی

وااای نه من یادم هست ولی مثلا چشام سیاهی میره یا سرم گیج میره سرم سبک میشه کلا خیلی حس بدیه ولی دوس ...

اره فشارم معمولا زیر ده هست ولی کم خونی هم دارم البته بهتر شدم ولی من ترش دوس ندارم ولی تا دلتون بخواد غذا هارو تند میخورم اینقدر فلفل میزنم که هیچ کس نمیتونه به غذام نگاه کنه😂

ჩემი კარგი დღე მოდის
اره فشارم معمولا زیر ده هست ولی کم خونی هم دارم البته بهتر شدم ولی من ترش دوس ندارم ولی تا دلتون بخو ...

اره منم همیشه ۸ و نه ولی اون یکی فشار مغزی بالا اره دقیقاااا منم کمخونی دارم 

من ببین هم ترش دوست دارم هم تند دوست دارم هم شکلات شیرین میخورم😂😂😂😂ولی شوری ندوس مگر رو یه بعضی چیزا😁

واو نمردیمو یه نفر برامون تو نی نی سایت قلب قرمز فرستاد😂😂😂

وااا من برای همه میفرستم تازه انقدر قربون صدقه میرم کلا ادم احساساتیم تو زندگیمم اینجوریم😂

وااا من برای همه میفرستم تازه انقدر قربون صدقه میرم کلا ادم احساساتیم تو زندگیمم اینجوریم😂

ضرر میکنین یه جا یه وقت حالتون از خودتون دیگه به هم میخوره 

گاهی باید بی احساس بود😯

ჩემი კარგი დღე მოდის
ضرر میکنین یه جا یه وقت حالتون از خودتون دیگه به هم میخوره  گاهی باید بی احساس بود😯

نههه اتفاقا دختر زرنگیم ولی میدونی کسایی که دوسشون دارم و میدونم منم دوس دارن قربون صدقه زیاد میرم بگرنه واسه کسایی که میخوان بچه زرنگ بازی در بیارن که😁😁