2777
2789
عنوان

پوست

125 بازدید | 14 پست

دوستان من پوست حساسی دارم... جوری ک باید همیشه مراقبش باشم... میخوام بدونم چجوری از پوستتون مراقبت میکنید؟ و چقدر راجب میکرودرم اطلاعات دارید؟ اصن کارایی ک آرایشگر انجام میده تو خونه انجام بدیم بهتره یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوست حساس اصلا نباید دستکاری بشه

عاخه موی سیبیلم تیره هست و همش دور لبم تیره دیده میشه و همیشهههههه جوش زیر پوستی دارم اصن شفاف نیست... خب باید یه کاری بکنم دیگه نه؟یا همینجوری بمونم؟

جای جوش مونده و منافذ باز زیاد دارم

اینو دکتر پوست خوب میتونه حلش کنه دخنر داییم همینجوری بود دکترش کرم پودر آرایشی خاصی بهش معرفی کرد پوستش طی شیش ماه ازین رو ب اون رو شد (البته این ماجرا مال هشت سال پیشه نمیدونم دکتره کجاست اسمش چیه)

اینو دکتر پوست خوب میتونه حلش کنه دخنر داییم همینجوری بود دکترش کرم پودر آرایشی خاصی بهش معرفی کرد پ ...

کاش اسم دکتر رو میدونستی

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا