2777
2789
عنوان

دختر همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 6888 بازدید | 92 پست
عزیزم شاید واقعا بخاطر مشکلاتی که میگی داره ، دلش بخاد باهات حرف بزنه و... تو خودت اگه میبینی میخوا ...

من همیشه هر وقت سنگ صبور کسی شدم ضربه خوردم ، بخاطر همین تنهام تنهای تنها ، نمیتونم به هیچ کس اعتماد کنم 

...

دوستم فقط یه راهنمایی که میتونم بهت بکنم اینه که هرچی شوهرت درموردش حرف میزنه، تواصلا حساسیت نشون نده، میدونم ما زنا دوس نداریم درموردهمچی موردایی حرف بزنیم ولی شوهرت اگه سوالم میپرسه درموردش تو خیلی خلاصه و کوتاه جواب بده و سریع بحث و عوص کن.

بذار حداقل شوهرت فک کنه واست مهم نیس  و باهات درموردش حرف بزنه تا تو حساب دستت باشه که ذهن شوهرت کجاهاهست!!!

اکه ببینه بدت میاد یاحساسی دیگه هیچوقت هنچین موردایی پیش بیادنمیذاره تو بفهمی

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یبار  زن طرف فهمید چند روز بیمارستان بستری بود   هستن اینجور زنا   تازه  غریبه ...

وای خدا ازشون نگدره بگو آخه این همه مرد مجرد چکار به زن دارش دارید 

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
من همیشه هر وقت سنگ صبور کسی شدم ضربه خوردم ، بخاطر همین تنهام تنهای تنها ، نمیتونم به هیچ کس اعتماد ...

میدونم ، کلا رفت و آمد های اینجوری ،زیاد خوب نیس!

ولی بالاخره اون بعد یه مدت مجبوره برگرده پیش شوهرش حداقل تو تا اون مدت مدیریتش کن و جلو شوهرت نم پس نده که نگرانی و...

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘 
من همیشه هر وقت سنگ صبور کسی شدم ضربه خوردم ، بخاطر همین تنهام تنهای تنها ، نمیتونم به هیچ کس اعتماد ...

هميشه حس خانوما درست ميگه توي اين موارد 

اصلا هم ربطي به مجرد متاهل مطلقه بودن طرف مقابل نداره

به خوشگلي و زشتي هم ربط نداره

كافيه يكيشون سيگنال بده سريع شست خانوما خبردار ميشه

اكثر مردا هم آب نميبينن وگرنه شناگراي ماهري هستن

دوستم فقط یه راهنمایی که میتونم بهت بکنم اینه که هرچی شوهرت درموردش حرف میزنه، تواصلا حساسیت نشون ند ...

شوهر من خیییلی زرررنگه ، داداش همین دختره روز اسباب کشی کمکمون بود ، پسر مجرد دانشجو، بعد شوهرم باهاش دوست شد تقریبا ، پسره هم خیلی صمیمی بود باهاش ، تا شب بعدش شوهرم گفت میخوام قلیون بذارم به محسنم بگم بیاد گفتم بیخود نمیخواد بگی 

چند دقیقه بعد گفت بهش پیام دادم بیاد بالا و زل زد بمن ، منم گفتم واقعا!!!! مگه خونه من لات خونست ک میخوای بساط کنی با رفیقات ، 

بعد خندید گفت حواسم هست شوخی کردم !!!

احساس کردم میخواست بدونه اون پسره نظر منو جلب کرده یا نه 

شایدم من خیلی بدبینم

...
اون موقع كه جريان قليون و داداش اين خانومه پيش اومد خود خانومه رو شوهرتون ديده بود يا هنوز نه؟

نه ما تازه یک ماه اومدیم اینجا و وقتی اومدیم دختره نبود ، تازه دیشب اومده 

...
نه ما تازه یک ماه اومدیم اینجا و وقتی اومدیم دختره نبود ، تازه دیشب اومده 

اگه واقعا حست قلقلكت ميده كلا رابطت رو با دختره كات كن

شده حتي زنگ بزنه و در رو باز نكني حتي به نظرم نگو صبح بياد كه شوهرت نيست. كلا قطعش كن. 

عشوه گري هم ميكرد؟