2777
2789
عنوان

دختر همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 6888 بازدید | 92 پست
خیلی شوهرم بی جنبه بازی دراورد ، پسرعموم به شوخی ازم پرسید مجرده دوستت ؟ گفتم نه متاهله گفت حیف شد&n ...

دربارش حرف نزن اصلا تو خونه 

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی سنگین برخورد میکنم اما متاسفانه شوهرم سبک سره 

همیشه همینه ...

ادمای بر عکس باهم ازدواج میکنن..😅

حالا زیاد ناراحت نشو عشقم ‌.درموردش توخونه حرف نزن و باهاش رفت و امدم نکن

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
بخدا 

عزیزم شاید واقعا بخاطر مشکلاتی که میگی داره ، دلش بخاد باهات حرف بزنه و...

تو خودت اگه میبینی میخواد رفت و آمد کند عمدا یه جوری تنظیم کن که ساعتایی که شوهرت نیس بیاد.

مثلا عمدا بگو عصر که شوهرم بیاد میخوایم بریم بیرون تو صبح ها بیا پیشم که تنهام. یامثلا بگو شوهرم قراره ساعت هفت بیاددنبالم بریم بیرون تو ۴بیا.

اگه دیدی  نمیره هم مثلاساعت ۶که شد بگو فلانی ببخشید من باید برم دوش بگیرم چون میخام برم بیرون و....

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘 
قبول دارم پیغمبر نیستیم ولی خب یجورایی توهین امیزه ادم فکر کنه با یکبار دیدن مردی ی زن میلغزه مگر ای ...

متوجهم  ولی خودم  دوست صمیمیم و شوهرم  که اصلا تو این فاز ها نبود و هرکسی که تاحالا دیدم    از این جور چیزا  بوده  شاید نه در عمل     ولی حداقل تو فکرشون  

من با دوست صمیمیم کات کردم  پنج سالم هست فکر و ذکرم راحته 

از قدیم میگن  مالتو سفت بچسب  همسایتو دزد نکن 

امروز رابطه استار ختم بشه  بهتر از چند ماه دیگه هست  

بخدا دوره بدی شده  

یه خانمی میشناسم پونزده ساله دنباله یه مرده 

خدایا شکرت. 
متوجهم  ولی خودم  دوست صمیمیم و شوهرم  که اصلا تو این فاز ها نبود و هرکسی که تاحالا د ...

۱۵ سال دنبال شوهر خودشه یا ی مرده دیگه ؟؟😲😲😲😲😲😲

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
متوجهم  ولی خودم  دوست صمیمیم و شوهرم  که اصلا تو این فاز ها نبود و هرکسی که تاحالا د ...

پونزده سال🙂اون چه پیگیره.. اینم حق میدم من تجربه نکردم شاید درک نتونم بکنم 

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

حس خوبی بهش ندارم 

یعنی چی من مشکلی ندارم بگو بیان شوهر مردم با مهمونش اومده اونم خونشون یک طرف شهر نبوده ک بدم چه مرضی بگی فردام میام اونم طوری ک همه بفهمن میتونست اهسته بهت بگه یا حالا فرداش بیاد 

من فکر میکنم ما خانما حسمون قوی و شما اشتباه نمیکنی 

اصلا ازش جلویی شوهرت حرف نزن اگرم چیزی گفت بگو چطور مگه؟بدم ازش بد و بیراه بگو رفت و امدم نکن

دوست پسر سابقش  دوتا بچه هم داره شوهرم داره  اون بدبختم زن داره بچه داره  

یاخدا 😳😳😳😨😨😨

پونزده سال🙂اون چه پیگیره.. اینم حق میدم من تجربه نکردم شاید درک نتونم بکنم 

یبار  زن طرف فهمید چند روز بیمارستان بستری بود  

هستن اینجور زنا   تازه  غریبه هم نیست  فامیله  

وقتی تو فامیل خودم زیر گوشم اینجور چیزا هست    بقیه هم کمو بیش اره 

خدایا شکرت. 
حتی شوهرم دیشب پرسید شمارشو نگرفتی ؟ ناراحت نشده باشه !!! دختر صاحب خونمونه 

نگفتی واس چی باید شمارشو بگیری چرا باید ناراحت بشه 

دختر صاحب خونه هست ک هست چرا شوهرت نگران ناراحت شدن اونه

رو نده بهش اگه زنگ در زد سریع برو مانتو بپوش بگو داشتم میرفتم بیرون 

چون اینکه شما تعارف نزدی اون گفته فرداهم میام ضایعه چون باید ببینه تو طالب هستی دوباره بیاد یا نه

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد