نوزاد ۳۲ روزه دارم نفخ شدید داره خودم خیلی مراعات میکنم چون شیرش میدم اما نمیخکابه تا میخوابه انگار میترسه میپره وقتی بیداره همش گریه میکنه باید راهش ببرم زایمان سختی داشتم ده روز درد طبیعی کشیدم بعد سزارین شدم واقعا نا ندارم گریه هاش عادیه) کسی نینیش اینجور بوده؟
من فقط گوشت و مرغ کباب شده میخورم لبنیات و حبوبات و ادویه گفت نخور نخوردم داروام میخوره همه میگن چشم ...
گوشتو مرغ حبوبات مثل لوبیا نخود نخور ربطی ب نذر نداره پسر منم تا چهارماهگی اینجوری بود سه ساعت پشت سرهم گریه میکرد دل درد داره بچه حتما ببرش دکتر شیر خورد اروغشو بزنه بعد بزارش بخوابه
چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
منم سر بچه اولمبلد نبود خوب چند روز همینحوری بودم بعد مامانم یه شب خونمون بود کفت خوب این بچه گشنه است
هنوزم عذاب وجدان دارم واسه اون چند شب که نمیدونستم و بچه اش گشنه بوده یادم میفته دلم پر از غصه میشه
نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤. گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست. 😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄 هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉 اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺