2777
2789
عنوان

مامانا کمک 😔

389 بازدید | 14 پست

نوزاد ۳۲ روزه دارم نفخ شدید داره خودم خیلی مراعات میکنم چون شیرش میدم اما نمیخکابه تا میخوابه انگار میترسه میپره وقتی بیداره همش گریه میکنه باید راهش ببرم زایمان سختی داشتم ده روز درد طبیعی کشیدم بعد سزارین شدم واقعا نا ندارم گریه هاش عادیه) کسی نینیش اینجور بوده؟

عادی ببرش دکتر شربت میده خوب میشه خودتم غذای نفاخ نخور ک میره تو شیرت

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استارتر تز خودت شربت ندی بهشا خیلی کوچیکه حتما ببرش دکتر بنویسه 

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
عادی ببرش دکتر شربت میده خوب میشه خودتم غذای نفاخ نخور ک میره تو شیرت

من فقط گوشت و مرغ کباب شده میخورم لبنیات و حبوبات و ادویه گفت نخور نخوردم داروام میخوره همه میگن چشم نظر داره خودمم نمیدونم چیکا کنم 😭😭

من فقط گوشت و مرغ کباب شده میخورم لبنیات و حبوبات و ادویه گفت نخور نخوردم داروام میخوره همه میگن چشم ...

گوشتو مرغ حبوبات مثل لوبیا نخود نخور ربطی ب نذر نداره پسر منم تا چهارماهگی اینجوری بود سه ساعت پشت سرهم گریه میکرد دل درد داره بچه حتما ببرش دکتر شیر خورد اروغشو بزنه بعد بزارش بخوابه

واسش تخم مرغ بشکنین من اعتقاد دارم با زغال به جای اونایی که دیدنش دایره بکش بعد بین دوتا سکه نگه دار و اسم ببر اگه نظر باشه خوب میشه انشالله

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   

عزیزم خوب سیر نمیشه

منم سر بچه اولم‌بلد نبود خوب چند روز همینحوری بودم بعد مامانم یه شب خونمون بود کفت خوب این بچه گشنه است 

هنوزم عذاب وجدان دارم واسه اون چند شب که نمیدونستم و بچه اش گشنه بوده یادم میفته دلم پر از غصه میشه

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
عزیزم خوب سیر نمیشه منم سر بچه اولم‌بلد نبود خوب چند روز همینحوری بودم بعد مامانم یه شب خونمون بود ...

خوب سیرش میکنم تا خودش ول نکرده از شیر نمیگیرمش همش میخاد بغلش کنم راه برم دیگه گریه نمیکنه