2777
2789
عنوان

واقعا چرا تو خونتون اسفند دود می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 20475 بازدید | 55 پست

اسفند و کندر دود کردن باعث گرمی مغز میشه و جلوگیری از خیلی بیماری ها و همچنین ضد باکتری هست

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوبه من که هر روز دود میکنم هم بوشو دوست دارم هم صدای تق تق رو🙂

خونت سیاه میشه ها هفته ای یبار دود کن

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

اسفند#  

طب_اسلامی#  

.

♦️درمان بیماری ها با اسفند (اسپند)

.

اسپند یک داروی خوب و عمومی و مؤثر در درمان بیماری های صعب العلاج و لاعلاج است؛ البته مردم اسپند را فقط برای چشم زخم و دور کردن شیطان دود می کنند؛ ولی از روایات استفاده می شود که درمان بسیاری از بیماری ها است و به عنوان دارو قابل خوردن است.

.

🔸 پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم می فرماید:

«نیست بوته و برگ و گل اسپند مگر اینکه یک ملک موکل دارد تا برسد به دست کسی که باید به دست آن برسد یا برود و خاک شود و در ساقه و شاخه های آن سبب خوشحالی است و در دانه آن شفای هفتاد و دو بیماری است.»

"مکارم الاخلاق، طبرسی، ص186."

.

👈🏻 نقطه قوت اسپند این است که همیشه شاخ و برگ و ریشه و دانه اسپند فرشته موکل. این فرشتگان از آسیب شیاطین محافظت و شیاطین را دور می کنند و در درمان نقش دارند.

____ضمننا خوردن اسفند برای هر کسی نیست روش خاصی داره سرخود یه موقع نخورید

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
من که بدم میاد شدید هم خونه رو دودی و کثیف میکنه دودشم میره تو حلق ادم سوزش گلو میگیریم

خب زیاد اسفند میریزی عزیزم

من یه کوچولو میریزم اونقدری دود نداره 

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...