من شنیدم میگن وقتی نینی به سن غذا خوردن برسە،وزنش دو برابره وزن تولدش باشه،اون جزوە بچه معمولیا هستش،یعنی نه چاغە نە لاغر...ولی اگر سه برا بر وزن تولدش باشه،جزوه بچه چاغاست...
مـیــگــن درد و از هر طــرف بخونی میشه درد.....ولی درمــان و از اخر بخونی مــیــشــه نـــامــرد،پس مواضب بــاش واسه دردت به هر درمــانــی تن ندی
شما چی میدین اینجوری تپل میشه.من دیگه اسیر شدم .کار و زکدگیمو ول کردم به دخترم میرسم .شیر خودمو دادم ...
حالا من میگم لاغره پسرم. از چهار ماهگی دیگه نسبت ب نمودار رشدش پایین تر اومد وزنش. غذای کمکیشو سه هفته ست شروع کردم. حریره بادوم، سوپ مرغ،سوپ گوشت،پوره سیب و گلابی و آب سیب و لیمو شیرین و اینا میدم دوس داره
من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو. برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...
جهت رشد و وزن نوزاد و حتی کودکان بهتر این توصیه پزشکی و تجرم من که نوزاد کم وزن داشتم استفاده از شیر بز است . من خودم کودکی 6 ساله داشتم که وزنش 9کیلو هفتصد گرم بود بارها پیش بزشک متخصص بردم و لی نتیجه نگرفتم یک روز که به شهرک اندیشه رفته بودم یک از اقوام شیر بز برای کودکش گرفته بود از مزرعه شیر بز مروگل که در شهریار است . به من توصیه کرد و گفت شما که همکار کردی این شیر هم بده روزا بخوره چون مسئول مزرعه که یک دکتر هست گفته برای رشد و وزن نوزاد عالی است چون علاوه بر داشتن تمام انزیمهای شیر مادر 96 درصد از کل پروتئین و املاح شناخته شده در این شیر است. من هم گوش گرفتم و یک هفته استفاده کردم باور کنید معجزه اتفاق افتاد در این هفته نیم کیلو و در یک ماه دو کیلو به وزن اضافه شده الان که 17 روز است دائم شیر از مزرعه می گیرم و میدهم واقعا راضی هستم عالی بود .خدارا شکر