2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم😢

380 بازدید | 26 پست

سلام. امروز رفتم سونوگرافی. گفت شش هفته و یک روز ،ضربان قلبشم مشاهده نشد. در صورتی که طبق پری هفت هفته و یک روزم هست. خودم و شوهرم خیلی غصه خوردیم😢حالا خوبه به دخترم نگفتیم باردارم. اخه یه بارداری قبل از دخترم داشتم که ضربانش نزد😢😢دکتر گفت ده یا چهارده روز دیگه سونو بده دوباره. خیلی حالم خرابه. همش یاد خاطرات بد باردازی اولم می افتم😥کسی بوده شش هفته بره تشکیل نشه بعد دوباره بره سونو و ضربان رو ببینه!! ؟؟؟

❤❤اللهم اشف کل مریض❤❤

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم هشت هفته باید میرفتی

بمون تااونموقع ایشالا تشکیل میشه

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

اره ساک دیر تشکیل بشه خوب قلبم دیر تشکیل میشه نگران نشو ۸هفته شدی دوباره برو 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

سلام خانوما من موعدم دیروز بود چند روز بعد بی بی چک بزارم درست جواب میده؟😔

امروز زدم منفی شد😢😭

بازم جای امید هست واسم؟؟؟

توروخدا راهنماییم کنید

💔تنهایی بهتر از باهم بودن های خالیست 💔برای مشکلم وحاجت رواشدنم محتاجم به دعاهاتون🌷🌹

من ب حساب پری هفت هفته بودم

ولی رفتم سونوگف پنج هفته ای وضربان وجنین کلن نیس

ولی کیسه زرده بود

دوهفته بعدش رفتم قلبش تشکیل شده بود

من ازاول تاریخ سونوم با پری دوهفته ای تقریبن فرق داشتن اخه فک کنم دیرلقاح اتفاق افتاده بود

به خداگفتم اگه سرنوشت مرانوشته ای چرادعاکنم؛خداگفت:شایدنوشته باشم هرچه دعاکند!
اره زوده هنوز نگران نباش هفته ٨ يا ٩ تشكيل ميشه عزيزم واسه منم دعا كن پسرم نى نى خيلى دوست دارم همه ...

خیلی ناراحت شدم. توقع شدم ضربان داشته باشه. انشالا به زودی شمام باردار بشی به سلامتی و برای پسر گلت همبازی بیاری😘

❤❤اللهم اشف کل مریض❤❤