2777
2789

وااای منو خواهرمم دیشب درباره همین داشتیم صحبت میکردیم،چه جالب

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحث سرپرستی خیلی طولانی و مفصله 

از مسائل ژنتیکیش بگیر تا وضعیت مادر بچه تو بارداری اینکه تا حالا کجا بوده و از همه  مهتر کار راحتی نیست پذیرفتن یه بچه غریبه که با شما متفاوته اگر بچه اول رو آدم به سرپرستی قبول کنه اون فرق داره ولی بچه دوم رو بیشتر فکر کن 

وااای منو خواهرمم دیشب درباره همین داشتیم صحبت میکردیم،چه جالب

چقد عالی ،،من خیلی راغب به انجام اینکارم همسرم هم مشتاقه ولی همش ترسم اینه نکنه نتونم از پسش بربیام بتونم عدالت رو بین اون بچه و بچه خودم برقرار کنم 

من خیلی خیلی حساسم رو تربیت بچه 

دختر خودم همه جور کامله خداروشکر ،اگر تعریف از خود نباشه

همش به این فک میکنم نکنه خدای نکرده ذات و جنس اون بچه مورد دار باشه

خلاصه که خیلی فکرم درگیره

شمایی که خودت فرزند داری من صلاح نمیدونم شاید شما خودت هم رعایت کنی فرق نذاری دخترت مشکل ایجاد کنه

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن

همین الان با شوهرم صحبت می‌کردیم که بچه بعدی نیاریم و ب سرپرستی بگیریم. من که عاااااشقشم.نمی‌دونم با وجود بچه داشتن، میدن یا نه

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...
چقد عالی ،،من خیلی راغب به انجام اینکارم همسرم هم مشتاقه ولی همش ترسم اینه نکنه نتونم از پسش بربیام ...

خواهر منم یه پسر5ساله داره و یه دختر 7ماهه،دیشب گفت دلم میخواد برم یه بچه بیارم ،اونم تو تربیت و رسیدگی به بچه هاش عالیه با اینکه کار هم میکنه ولی کم نمیذاره ،بهش گفتم مساله فقط تو نیستی اینکه مطمین باشی ذره ای تبعیض نباید قایل بشی یا تو تربیتش کم بذاری ،مساله چندتا بعد داره شوهرت ،اطرافیان ، خودش خیلی مصممه شوهرشم راضیه اما گفت یکم ترس داره ازین تغییر ، دوتا نوزاد رو دیده میگه دلم میخواد یکی رو بیارم ،گفتم باید روند طولانی طی کنی بچه رو اگه میدن بیاری به صورت ازمایشی ،ببینی شوهرت باهاش رابطه میگیره خودت میتونی از پس دوتا نوزاد بر بیایی یا بازخورد اطرافیانت چیه ،خیلی سخت و چالشیه به نظرم این موضوع،چون اونی که بچه نداره تکلیفش معلومه،اما تویی که داری خیلی موضوع فرق داره، ولی من به شخصه اگه اینکارو بکنه هیچ تفاوتی قایل نمیشم بین خواهرزاده هام با این نوزاد خودم استقبال کردم از تصمیمش، به نظرم ذات هر کسی برمیگرده به نوع تربیت و پرورشش ،این همه بودن بچه هایی که پدر و مادر خوبی نداشتن یا برعکس

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄