2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

93 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من پریروز آمپول hcg زدم الان امروز یه ترشح ازم خارج شده به رنگ آب اما کش دار بنظرتون تخمکم از فولیکول آزاد شده ؟؟؟ چون فولیم21 بود یکبارم دیشب نزدیکی داشتیم شوهرم ماموریت داره جمعه باید برگرده با 2 بار نزدیکی میشه بنظرتون؟؟؟؟

💖خدایا ازت ممنونم بابت بخشیدن نعمت مادری به من 💖
آره ان شاالله میشه اسپرم تا چهار پنج روز زنده ست

ممنون عزیزم .خدا کنه بشه من و شوهرم دیگه بچه لازمیم😋😋😋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما کم کاری تخمدان داشتین؟

آره بار اول  روز 12 سیکل سونو دادم فولیم13 بود دیگه گفتن تنبلی داری الان چندماهه دارو میخورم دقیقا 5ماهه 29سالمه شوهرمم هم سنمه اونم 29

اين سونو تخمك چجوريه بايد دكتر بنويسه برات؟ هزينه ش چقدره؟

آره باید دکتر زنان برات بنویسه با دفترچه نیروهای مسلح 23تومن میشه با بقیه دفترچه ها کمی گرونتره عزیزم روز 12قاعدگی هم بایدانجام بدی

آره باید دکتر زنان برات بنویسه با دفترچه نیروهای مسلح 23تومن میشه با بقیه دفترچه ها کمی گرونتره عزیز ...

برا من كه جنسيت خاصي مد نظرم نيست هم خوبه؟ يا نيازي نيست🤔 

الحمدلله حمداً كثيراً...
برا من كه جنسيت خاصي مد نظرم نيست هم خوبه؟ يا نيازي نيست🤔 

سونو ربطی به جنسیت نداره فقط واسه اینه که شما بدونبد تخمدانهاتون سالم هستن یا تنبلن؟  همین 

سونو ربطی به جنسیت نداره فقط واسه اینه که شما بدونبد تخمدانهاتون سالم هستن یا تنبلن؟  همین  ...

نه منظورم اينايي هست كه تخمكگذاري دقيق رو با سونو در ميارن تا اقدامشون جوري باشه كه بچه دختر يا پسر باشه. چكاب رفتم قبلش گفت مشكلي نيست. ح

الحمدلله حمداً كثيراً...
نه منظورم اينايي هست كه تخمكگذاري دقيق رو با سونو در ميارن تا اقدامشون جوري باشه كه بچه دختر يا پسر ...

آها آره اونم هست دقیق روز تخمک گذاری اقدام کنی میگن میشه پسر چندروز قبل یا بعدش میشه پسر