کلنا_فداک_یا_زینب_ مدیر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 1173 عنوان لک بینی | مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 32 پست سلام من ماه اول بارداریم امروز یه لک دیدم وای دارم میمیرم از استرسچیکار کنم?بچم نیفته?تو رو خدا اگه تجربه دارید بگید😭😭😭😭😭قلبم داره میاد تو دهنم منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍 1397/07/19 | 12:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کلنا_فداک_یا_زینب_ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 1173 من سربارداری اولم لک داشتم که افتادم خونریزی و بعد دفع شد، ولی الان که باردارم دوباره لک واینچ ... من خیلی دیروز سرپا بودم صبح پاشیدم دیدم لک افتاده منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍
دریادلی عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 3604 من خیلی دیروز سرپا بودم صبح پاشیدم دیدم لک افتاده خب الان برو دکتر حتما که نباید دکتر خودت باشه، برو بیمارستان بلوک زایمان هم متخصص هست هم ماما کمک میکنن دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...، ...وازخیلی چیزهابگذری'...
کلنا_فداک_یا_زینب_ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 1173 خب الان برو دکتر حتما که نباید دکتر خودت باشه، برو بیمارستان بلوک زایمان هم متخصص هست هم ماما ... همسرم بیاد حتما میرم خیالم راحت شه منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍