2777
2789
سلام مینای عزیز یکی به من پودر سفید کننده وی وان معرفی کرده
خودم تا حالا یه با بیشتر ایتفاده نکردمش چون میگن باید مواظب بود ومصرفش کنترل بشه وگرنه میزنه دندونو نابود میکنه
ولی تو همین یه باری که استفاده کردم دندونم یه درجه روشنتر شده
هفته ای یه بار حتی کمتر باید استفاده بشه
4خرداد 92روز سرشار از بوسه خدا *صبا* کمال و رشد کودک از اینجا آغاز می شود؛ از فهم این نکته: او فرزند است نه در بند.
1- حتما روزانه به مدت 4-5 دقیقه مسواک بزنید. پس از هز بار مسواک زدن بین دندان ها را نیز نخ بکشید. از مراجعه مرتب به دندانپزشک برای تشخیص زودهنگام و درمان پوسیدگی های کوچک و جرمگیری به موقع دندان ها نیز غافل نشوید. 2- سیگار نکشید. هرگونه مصرف فرآورده های تنباکو، رنگ دندان های شما را تیره می کند، درست همانطور که سرنوشت سلامت بدن شما را تیره و تار می کند. 3- برای سفید شدن دندان هایتان می توانید گاهی اوقات(و نه به طور مرتب) از خمیر دندان های سفید کننده استفاده کنید. به یاد داشته باشید این خمیر دندان ها دارای مواد ساینده هستند و استفاده مرتب از آن ها باعث حساس شدن دندان ها به غذاهای سرد و گرم و سایر تحریکات می شود. بنابراین از استفاده مداوم از خمیر دندان های سفید کننده جدا بپرهیزید. 4- تا حد ممکن از مصرف غذاهای رنگی بپرهیزید. بعضی غذاهای رنگی عبارتند از: قهوه، چای، نوشابه، سرکه، توت فرنگی، شاتوت، تمشک، سس گوجه فرنگی. پس از هر بار مصرف مواد رنگی دهانتان را آب بکشید. 5- از خوردن مواد بسیار داغ یا بسیار سرد بپرهیزید. زیرا این مواد با تغییرات ناگهانی دمایی روی دندان ها باعث ایجاد ترک های ریز بر روی دندان ها می شوند که همین ترک ها محل مناسبی برای گیر افتادن رنگ دانه هاست و کم کم باعث تیره شدن دندان های شما می شود. 6- خوردن مواد اسیدی را کنار بگذارید. موادی مانند نوشابه های گاز دار یا خوراکی های بسیار ترش، روی دندان های شما خلل و فرج ایجاد می کنند که همین خلل و فرج رنگدانه ها را به خود جذب می کنند و رنگ دندان های شما را تیره تر می کنند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

* چای‌تان را کم‌ رنگ بنوشید: مصرف مواد غذایی رنگی،دندان‌ها را تیره می‌کنند،پس از مصرف مرتب و مداوم چای و قهوه و نوشابه خودداری کنید.چای‌تان را کم‌رنگ بنوشید.قهوه‌تان را رقیق تهیه کنید تا رنگدانه‌ کمتری روی دندان‌هایتان بنشیند.نوشیدنی‌های رنگی را حتی‌الامکان با نی بنوشید تا تماس آنها با دندان‌هایتان کم شود و بلافاصله پس از مصرف خوراکی‌های رنگی،دندان‌هایتان را با آب شستشو دهید. * ماسک توت‌فرنگی برای دندان‌ها! توت ‌فرنگی دارای آنزیمی است که درست مثل یک سفید‌کننده عمل کرده و دندان‌ها را سفید می‌کند!بنابراین توت‌فرنگی را پوره کنید و با آن روی دندان‌هایتان را ماساژ دهید و بگذارید این سفیدکننده طبیعی چند دقیقه‌ای روی دندان‌هایتان بماند.بعد دندان‌هایتان را شستشو دهید و مطمئن شوید که تمام ذرات توت‌فرنگی از روی دندان‌تان پاک شود چون باقی ماندن قند موجود در توت فرنگی روی دندان‌ها ممکن است موجب پوسیدگی شود. * هویج و بروکلی خام گاز بزنید: می‌توانید رنگدانه‌ها را به روش فیزیکی و با کمک سایش هم از روی دندان‌ها پاک کنید.برای این کار، سبزی‌ها و میوه‌های سفت را گاز بزنید. هویج،سیب،خیار،بروکلی و حتی سیب‌زمینی خام از این گروه خوراکی‌ها هستند.با مصرف این مواد دونشان می‌زنید:هم دندان‌های سفیدتری دارید و هم مقدار زیادی ویتامین و مواد معدنی و... به بدنتان می‌رسانید. * صدالبته مسواک را فراموش نکنید: باز هم همان یار قدیمی! لااقل روزی دو بار مسواک بزنید و هفته‌ای یکی دو بار (نه بیشتر) از خمیردندان سفیدکننده استفاده کنید.هر از گاهی هم سری به دندانپزشک بزنید تا اگر لازم است به کمک جرم‌گیری و برس دندان‌های شما را تمیز کند. * آدامس بجوید البته بدون قندش را: جویدن آدامس بدون قند بین وعده‌های غذایی،کمک می‌کند تا بزاق بیشتری در دهان شما ترشح شده و به صورت طبیعی دندان‌های شما شسته شده و رنگدانه‌ها تا حدی از روی دندان‌های شما پاک شوند. * در انتخاب رژ لبتان دقت کنید: رنگ‌های تیره رژلب دندان‌های شما را سفیدتر نشان می‌دهد.پس یکی دو درجه رنگ رژ لبتان را تیره‌تر کنید و تاثیر آن را بر زیبایی دندان‌هایتان ببینید. مراقب باشید.باقی ماندن اضافات رژلب روی دندان‌ها باعث تیره شدن آنها می‌شود،پس بعد از اینکه رژلب زدید،با زبان روی دندان‌ها را تمیز کرده و اضافه‌های آن را از روی دندان‌ها پاک کنید.
ببین از این پودرهای سفید کننده نخر یکی از بچه ها خریده بود مینای دندونش داغون شده بود..

می تونی یه کوچولو نمک بریزسی رو مسواکت مسواک بزنی سفید میشه ولی بازم ضرر داره

می تونی پودر عدس سوخته هم بزنی رو مسواکت و مسواک بزنی یا بمالیش رو دندونات ولی اینم دندوناتو خش می ندازه ولی خیــــــــــــــلی سفید می کنه!
یه چیز میگم باورتون نمیشه...

اگه شاخه درخت انگور (مو) رو بسوزونید و زغالش رو به دندون بکشید، دندوناتون مثل برف میشه. باور ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟ امتحان کنید
من در بهبودی ابوالفضل سهیم می شوم... دوست ندارم مادری شاهد زجر کشیدن فرزند دلبندش باشد. شمارت کارت6104337079246631 به نام زهرا انصاری http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?
منم یه روش دیگه رو امتحان کردم و جواب داده.گاهی اوقات به جای خمیر دندون مخلوط نمک و جوش شیرین رو توی ظرفی بریز و مسواکت رو بزن روی اونها و بعد روی سطح دندونهات .بعد خیلی حسه خوبی از تمیزی و جرم گیری دندون بهت دست میده.
جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینه که بخوای رو چرتکه، ویندوز 8 نصب کنی![smiley]s/sm_16.gif[/smiley]