2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 52 پست
راستی یه دعا تو نت هست دعای امام صادق ع برای زایمان ، حتما بخون ،سوره انشقاق و قدر رو هم بخون، سوره ...

انشقاقو ک خیلی میخونم .همون دعای ک اولش نوشته اللهم یا فارج الهم ؟؟؟؟

حالا اینا تاثیری هم داره تو خونده بودی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام. من دومین بارداریم هست ۳۹ هفته هستم. زایمان اولم طبیعی بود . اینیکی هم انشاالله طبیعی بیارم.  من تو زایمان اولم کیسه آبم ۴صبح ترکید و رفتم و بستریم کردن. ساعت ۴ عصر دردام شروع شد. حس زور و فشار و درد داشتم که زیاد طول نکشید و معاینه کردن دیدن آماده ست و گفتن برو اتاق زایمان. اون لحظه ای که میخواد سر بچه رد شه خییییلی درد داشت که یه جیغ زدم. ولی قبلشو خوب تحمل کردم. یه حس درد و بی قراری شدید داری که دوس داری خودتو رها کنی و زور بزنی. الان برای اینیکی زایمانم هم استرس دارم. نمیدونم اینیکی چجوریه راحت تره یا سخته.

اغفر لمن لا املک الا الدعا🥀
سختی که داره. ولی قابل تحمل هست. از فشار زیاد و درد آدم گریه ش میگیره بی تاب میشه. در کل وحشتناک نیس ...

ینی انقد ک بد تعریف میکنن و میگن نیس ادم میتونه تحمل کنه حتی اگه قدش کوتاه باشه؟

فکرنکنم ربطی به قد داشته باشه. اولین باره میشنوم.

بعدش اینکه اره اونجوری که بعضیا تعریف میکنن هم نیس. یه غول وحشتناک درست کردن از زایمان طبیعی. 

یسوال دارم. امروز احساس کردم بچه داره به پایین لگد میزنه انگار با پاهاش داده لگد میزنه. حس میکنم چرخیده دوباره. بریچ شده. یعنی امکان داره بچه تو هفته ۴۰ دوباره بچرخه ؟

اغفر لمن لا املک الا الدعا🥀