2777
2789
عنوان

شستن کاپشن

20129 بازدید | 21 پست

بچه ها شما کاپشن بچه هاتون از اینا که حالت پفی هست و توش پشم و شیشه داره چ جوری میشورین

من مال دخترمو انداختم ماشین لباسشویی الان همه پشم شیشه هاش جمع شده ی گوشش تازه مارکم بوده جنس بد نبووده که بگم به خاطر جنسشه 

الان میشه کاریش کنم درست شه ؟

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا

تو همون ماشین میندازیم هم مال‌خودمون هم اونو 

ولی‌دمای ابو میارم پایین زمان سشتشورو هم کم میکنم

بزار‌خشک بشه با دست بازش‌کن کم کم شاید درست شد

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذار خشک ک شد با دستت گلوله ها رو کم کم بازش کن میشه مثل روز اولش

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
عادیه ولی کاش نمینداختی نمیدونم درست میشه یا نه ولی من میفرستادم خشکشویی

اره آخه همیشه مال شوهرمو مینداختم اون اینجوری نشد نمیدونم چیکار کنم 

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا

الان خوب بتکونش بزار خشک بشه

خشک شد بهتر میشه

باید با چرخ خیاطی و نخ همرنگش چندتا دوخت روش میرفتی که پشمه شیشه هاش تکون نخوره

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
بذار خشک ک شد با دستت گلوله ها رو کم کم بازش کن میشه مثل روز اولش

عزیزم بعید بدونم چون تو همه خطهای دوختش جمع شدن ی گوشه و بقیش خالی مونده 

بعد که خشک میشه بهتر میشه مثل اول نمیشه اما به این افتضاحیم نمیمونه یه عکس بزار

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
بعد که خشک میشه بهتر میشه مثل اول نمیشه اما به این افتضاحیم نمیمونه یه عکس بزار

عزیزم خشک شده دیگه دو سه روزه پیش شستمش

الان سر کارم نمیتونم عکسشو بفرستم خیلی دوست داشت کاپشنشو هی داره غر میزنه

پارسال زنداداشم کاپشن بچه رو شست همینطوری شد  بازش کرد خوب شد

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
عزیزم خشک شده دیگه دو سه روزه پیش شستمش الان سر کارم نمیتونم عکسشو بفرستم خیلی دوست داشت کاپشنشو هی ...

پس باید بشکافیش پشم شیشه هاشو درست کنی بدوزی میتونی بدی خیاط