2777
2789
عنوان

بوی فریزر

8482 بازدید | 22 پست

دوستان 

فریزرم بوی خاصی میده بوگیر مخصوص فریزر هم توش گذاشتم ولی چندان فایده نداره یخچالم هم همه چیش خوبه ال جی هست و تقریبا نو (یکسال) نمیدونم چیکار کنم. خود مواد رو که استفاده میکنم بو نداره ولی بسته ها رو که درمیارم بوی بد فریزر داره بخصوص پلاستیک نون...

راهکاری اگه دارین بفرمایین

خانمها به این پیج اینستا سربزنید.مطالبش برای همسرداری و فرزندپروری مفیده      hamsardari1@

زغال بزارین توش عالیه یکم زغال نیم سوخته توظرف کن بزار ماهمه خانواده ای داریم تو نت هم سرچ کن هس

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه یخچالت ال جی دکمه fresh رو بزن بوش میره

اونو میزنم هرازگاهی اما تاثیری نداره که

خانمها به این پیج اینستا سربزنید.مطالبش برای همسرداری و فرزندپروری مفیده      hamsardari1@
زغال بزارین توش عالیه یکم زغال نیم سوخته توظرف کن بزار ماهمه خانواده ای داریم تو نت هم سرچ کن هس

یعنی اول زغال رو یه کم بسوزونم ؟ خاکستر میشه بخش سوختش

اره ی دقیق بزار روی گاز زود بردار گلم تو نت هم بزن همین دستور میده مادرم خواهرام و مادر شوهرم همه گذاشتن راضی هم هستن

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
اره ی دقیق بزار روی گاز زود بردار گلم تو نت هم بزن همین دستور میده مادرم خواهرام و مادر شوهرم همه گذ ...

ممنون از راهنماییتون حتما میذارم. فقط چندوقت یه بار باید عوض بشه؟

اونو میزنم هرازگاهی اما تاثیری نداره که

اول کامل فریزرت رو بریز بیرون و تمیزش کنند 

بعد تا چند روز بزارش رو فرش بوش میره 

من ترشی سیر ریخت تو یخچالم فقط به همین روش بوش رفت

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
اول کامل فریزرت رو بریز بیرون و تمیزش کنند  بعد تا چند روز بزارش رو فرش بوش میره  من ترش ...

یعنی اون چند روز که میفرمایید بذارم رو fresh خالی باشه فریزر؟ مواد رو چیکار کنم؟ و اینکه هرچندوقت یه بار این عمل رو انجام بدم؟

اگه تونستی اول دستگاه و با جوش شیرین بشور بعدم ذغال بازرگانی هم تو کیسه بزاری خوبه

این مدل زغال که میفرمایید چجوریه؟ کجا گیر میاد؟ معمولیا بی تاثیرن؟

یعنی اون چند روز که میفرمایید بذارم رو fresh خالی باشه فریزر؟ مواد رو چیکار کنم؟ و اینکه هرچندوقت یه ...

نه عزیزم اول یخچالتو اف کن و تمیزش کن بعد موادغذایتو بذارتوش و روشن کن بزار رو فرش

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
نه عزیزم اول یخچالتو اف کن و تمیزش کن بعد موادغذایتو بذارتوش و روشن کن بزار رو فرش

ممنونم خانم گل از راهنماییتون

این مدل زغال که میفرمایید چجوریه؟ کجا گیر میاد؟ معمولیا بی تاثیرن؟

من از ذغال های تو منقل ریختم توی کیسه توری آویزون کردم تو یخچال.هر ماه هم درمیارم میزارم یه روز تو آفتاب نمش گرفته بشه...من اینجوری کردم دوستان دیگه رو نمیدونم 

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...